.

Jag började morgonen med att plocka upp ur några flyttlådor och tvätta. Vid 12 tiden så åkte jag in till stan och började packa mer samt att städa vardagsrummet och badrummet. Det är inte så fruktansvärt mycket kvar nu eller jo i förrådet.. Alla vinnterkläder, vinterdäck, skor och andra prylar som vi har kastat dit. Tur att jag städade ur en massa där för någon månad sedan, man kunde inte gå in där då! Men nu kan man iallafall gå in.

Imorgon jobbar jag 14-20 så hinner packa upp en del imorgon också om inte det blir finväder. Jag håller tummarna för att solen kommer. Jag åker direkt till mamma imorgon efter jobbet och stannar tills på Lördag morgon. Jag ska träffa Lea så mycket som jag kan nu den här månaden=) och mamma såklart!
Nu ska jag se om jag kan kolla på csi eller om huvudvärken gör att jag måste gå och lägga mig.
Puss&Hej

Tisdag

Nu är jag hemma och har stängt igen campingen. Det blev en diff idag igen men jag viste iallafall varför det blev så. Det har varit mycket folk idag och lite strul men allt löste sig tillslut. Innan jag började idag så åkte jag till lägenheten i stan och packade halva köket i lådor. Nu står allt i köket här och jag ska försöka ta tag i det imorgon innan jag börjar jobba. Det såg ut som att det skulle bli regn imorgon så då kan jag lika gärna ta tag i sånt tråk. Det och en hög med tvätt, roligt.. Man kan ju inte alltid ha kul.

Jag ska även hinna med att åka till lägenheten och packa mer grejer. Jag var så fruktansvärt stressad idag när jag skulle packa så jag glömde säkert en hel del.
Nu är klockan halv 12 och jag ska ta och gå och lägga mig.
Puss&Hej

Halv ledig

Åh vada härligt att det blev bra väder idag. När jag vaknade vid 9 imorse så såg det bara grått och mulet ut men när jag gick iväg på affären så började solen komma så då åkte jag direkt till Fjäl. Först gick jag en promenad med hundarna och sen solade jag en timma ungefär. Vid 11 så hade Niklas jobbat klart så då kom han också hit, jag tog en springtur och nu ska vi käka lunch.
Jag börjar att jobba klockan 16 så jag kan njuta av solen i några timmar till. Jag har stängningen ikväll och slutar halv 11 så jag håller tummarna för att kassarapporten går bättre idag än alla andra gånger..

Nu ska jag ut i solen igen=)


underbara väder


Åska

Nu har jag gjort ett 11,5 timmars pass på campingen och fy vad trött jag är!  Jag har varit själv och det har varit jätte mycket folk och dubbelt så många som har ringt in, det har varit full rulle med andra ord. Imorgon jobbar jag kvällspasset och vädret ser lovande ut så jag ska försöka komma upp i tid och åka till Fjäl imorgonbitti och sola=) Jag har ju jobbat alla de dagar när det har varit fint väder så imorgon håller jag tummarna för att det blir lika bra som idag.

Man ska ju inte sätta sig framför ratten när man är trött och nu ikväll var det gränsfall på att jag skulle kunna bli stoppad. Fasen vad jag körde krokigt och kroppen var 10 gånger segare än huvudet så när jag såg att jag påväg över på andra sidan så rördes inte ratten 1 millimeter. Att jag försökte köra bil utan skor (Har fått ett par vackra skavsår) gjorde ju inte saken bättre..
Inte en så rolig uppdatering eftersom att jag enbart har jobbat så har jag inget roligt att skriva om. Imorgon tar jag iallafall med mig kameran!

Nu börjar det åska här också, det kanske börjar bli lite sommar endå? Sol på dagen och åska på kvällen.
Puss&Godnatt

Soooool

Vad mycket piggare man blir när man vaknar upp med finväder. Idag så inviger jag kjolen och hoppas på att jag kan använda den någon fler gång i sommar=)
Imorgon om det är fint väder så tänker jag faktiskt åka till Fjäl innan jag börjar jobba vid 15. Anette kommer att vara på Birsta så jag ska gå ut med hundarna innan jag börjar. Jag antar att Niklas har jätte mycket jobb nu efter midsommar så han kommer nog inte att kunna följa.

Jag börjar om en halvtimma och tror att jag ska jobba till 19 men är inte 100. Men nu måste jag åka iallafall!

Foto

Det gick mycket bättre att springa idag än sist, fast sist så blev jag ju sjuk också så jag antar att det hade med det att göra. Men det är tyngre när man är själv också, Hanna kan du flytta med mig överallt så jag har en träningskompis?;) haha
Efter springturen blev jag jätte sugen på att fota så jag gick ner en sväng till vattnet. Så nu får ni lite bilder, det är jätte krångligt att få in dom på den här datorn men jag ska försöka få in några iallafall så att det blir lite mer färg här. När internet börjar fungera så ska jag ta och ändra headern också, det var ett tag sen!


Äntligen sol

Imorse klev jag upp halv 7 och åkte iväg och jobbade fram till 15. Det var härligt från klockan 11 för då kunde jag sitta ute och njuta av solen fram tills att jag slutade=) När jag kom hem hoppade jag i bikinin och gick ner och solade i ungefär en halvtimma, sen höll jag på att frysa sönder för det blåste så förbannat kallt.
Vi har precis käkat och jag har varit ut och mätt upp en löparrunda. Jag tänkte faktiskt testa springa om en liten stund. Sjukdomarna har ju avlöst varandra och nu känns det endå som att det har släppt, det märks väl imorgon annars..
Efter springturen lär jag väl somna och lika bra är det för imorgon jobbar jag 07:30 - 19:00. Blogg uppdateringen är sjukt dålig men vi har fortfarande inget internet här och Niklas jobbdator är inte den roligaste att blogga ifrån eftersom att jag inte kan lägga in bilder hur som hellst.

Nej nu ska jag springa så jag får mer sol på mig!

Guess how

Godmorgon
Här blåser det orkanvindar och solen syns inte överhuvudtaget =/ Det är trist att solen inte kan komma fram och stanna nåra veckor.
Jag har varit utan mobil i några dagar nu och det är frustrerande, jag hittar inte min laddare! Det händer alltid när man flyttar..
Jag ska hem till Lit fram mot eftermiddagen och borra i betongväggen. Vi ska upp med alla hyllor och tavlor idag så det blir lite färg på väggarna. Jag skulle vilja hämta sängen i stan så att vi slipper sova på den lilla sängen som står där nu.

happyface

Gissa vem som ställde sig upp helt själv idag då?

Som jag sa till mamma - Hon kommer att gå innan hon lär sig krypa.

 



Midsommar

Vilket fint bröllop det var!
Synd bara att man inte fick fota under vigseln..


 Brudparet Stjerna med sina barn.
Barnen sjöng tillsammans och gud vad bra dom var! =)

Jag hade kläningen som jag hade på balen + en kavaj.

Lillebror & Adde


Efter vigseln åt vi buffe på Hov



Jag har precis kommit till mamma nu och dom ska till och äta middag. Jag är sjukt mätt efter all mat så jag tror jag kommer att somna snart. Fast en efterätt går ju alltid ned. Niklas är på Inge Jorm men jag har haft så fruktansvärt ont i öronen sen igår kväll så jag struntade i det.


Bröllop

Jag befinner mig just nu hos pappa med halva familjen larsson. Det vankas bröllop så just nu springer alla omkring med finkläder och vi ska åka om en liten stund. Jag har inte tillgång till internet nu när jag är i Lit men kommer förmodligen åka till mamma ikväll eller imorgonbitti.

Igår hade jag en trevlig kväll med Litstjejerna hos Elin som fyllde år=) Får se om jag hinner ner på Inge Jorms spelning ikväll på dansbanan, jag kommer kanske att behöva vara chafför till lillebror ikväll till oviken:S
Nu måste jag också göra mig klar.
Det går tyvär inte att ladda upp bilder här men jag kommer att ha med mig systemkameran i eftermiddag!
Ha en bra midsommar allihopa=)
Puss&Hej


Österåsen

Idag gick det bra att jobba, jag hade ju inte ett sånt jätte långt pass men det var skönt. Efter att jag hade jobbat kom Niklas och hämtade mig och körde mig till Österåsen eftersom jag skulle hämta bilen. Bilen hade någon anmärkning som dom ska åka och fixa imorgonbitti så jag ska sova här i natt och åka direkt in till stan imorgon istället. Jag ska passa på att hälsa på Angelica imorgon också innan jag börjar jobba=)



Nu ska jag forsätta gosa med buslea

Onsdag

Igår kom Niklas hit och sov så jag somnade så fort jag hade slutat prata=) Jag sov till halv 11 imorse och vaknade med halsont.. Jag var nyss sjuk och då var jag riktigt förkyld så jag hoppas att det här bara är något tillfälligt, det brukar ju kunna gå över till eftermiddagen. Jag ska iallafall dricka några liter te med honung som min moster från övik hade med sig på studenten och hoppas på att det släpper.

Jag har precis kommit hem igen, var och lämnade mosters bil (min moster från stan) på hennes jobb, och ska göra iordning någon lunch innan jag ska cykla iväg. Idag jobbar jag bara till 19 och då ska vi åka och hämta Audin hos mamma. Den ska besiktas på eftermiddagen idag så sen är den laglig att köra och jag kan bo på ett ställe.
Vi lär nog flytta alla saker nu i veckan och städa ur här i stan. Jag har trivts så bra i den här lägenheten så det känns trist att vi ska lämna bort den nu..
Det blir väl utlottning om vem som ska få ta över den från oss nästa år haha, det är många som vill ha den även fast den har en sån konstig planlösning.

Nej nu måste jag göra lunch!


En lite bättre Tisdag

Jag mötte ju upp Johanna vid 11 tiden och istället för att gå och käka på Pause så gick vi på sammurai och åt lunchbuffe och fyyy vad gott det var! Sen gick vi med alldeles för mycket mat i magarna en liten bit ner på stan tills vi insåg att vi inte pallade gå längre pga av att vi var så fruktansvärt mätt.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och det gick relativt bra idag förutom att det blev helt fel i kassarapporten igen. Men den här gången så var det datorns fel iallafall, allt stämmde innan det fördes in. Sen fick jag veta vad som var fel från gårdagen, jag hade helt rätt kassa igår för jag hade fört in någon som inte skulle föras in därav diffen (dock så har ingen sagt till mig att detta inte ska föras in).
Man lär sig något nytt varje dag.

Imorgon jobbar jag inte stängningen utan bara 14-19, skööönt. Jag har även samma pass på Torsdag.
Niklas är och gör inventering med sitt fotbollslag på sitt gamla jobb och det ligger nära oss så förhoppningsvis kommer han och sover här i stan istället för att åka hem till Lit=)


Innan vi rullade ut från sammurai så införskaffade jag 2 tröjor som var på rea. Det ser inte mycket ut för välrden men för 50 kr var snygg till leggings och den andra vita var super snygg till ett par jeans. Jag tänkte köpa en likadan (den för 74.50) till mamma men så fanns det bara en kvar..
Bikini köpte jag igår.

Tisdag

Godmorgon
Jag har vaknat flera gånger i natt utav att jag inte kan andas riktigt men nu efter frukost och så har det börja släppa lite.
Jag ska packa ner lite glas och försöka röja upp lite här fram till klockan 11 för då ska jag gå och möta upp Johanna och ta en fika, förhoppningsvis så kommer Ida också men den kvinnan är inte speciellt lätt att få tag på haha.
En sånhär kort rolig uppdatering utan bilder får nu för jag måste verkligen ta mig i kragen och röja upp
Puss&Hej

Brandutbildning

Jag kom på jobbet vid 14 och då hade vi brandutbilding och efter ca 1 timma så fick vi pröva på att släcka gasbrand + en männsika med en brandfilt. Sånt som kan vara bra att kunna. Det känns lite läskigt när man tänker på att alla husvagnar (nästan alla iaf) har en gasoltub och vad detta skulle kunna orsaka om den skulle gå sönder eller vid en brand.
Efter brandutbildningen jobbade jag själv och även denhär stängningen gick skitdåligt. Kassarapporten stämde inte alls och det här är den som inte stämmer!
Visserligen så behöver det inte vara jag som har gjort fel eftersom jag räknar under hela dagen och morgonpasset hade inte jag men man känner sig endå värdelös. Jag bad iallfall min chef kolla upp dom här gångerna som det har diffat så jag får veta vad som har varit fel.
Det känns seriöst som att det är fel på mitt inlogg till kassan eller något. Jag var extra noga idag när jag slog in allt just för att det inte skulle diffa..
Imorgon jobbar jag samma pass igen (till 22:30) och antar att det kommer jävlas lika mycket då men jag hoppas på det bästa.

Jag fick iallafall låna mosters bil för att jag skulle kunna ta mig till Lit den här veckan. Niklas var tvungen att åka upp till Umeå och jobba under 2 dagar (han som jobbar där var sjuk) och jag var så förbannat trött nu när jag hade räknart klart kassan osv så jag bestämde mig för att vara snäll med både mig själv och alla andra på vägen, att bara köra in till stan och sova här. Jag skulle nog hamna i diket om jag körde nu! Dags att sova och försöka släppa den där förbannade kassan..
Puss&Godnatt