NAGLAR

Uppe innan klockan 7.00, det är underbart väder -hela 17 grader såhär på morgonkvisten ?? och jag ska åka iväg och fixa mina stackars naglar. Jag har haft lite problem med mina pekfingrar (dom växer inte ut som dom ska) sen jag fick en infektion (pga att jag drar sönder nagelbanden) när jag gick i typ 7an? samt att mina naglar är så svag så dom skivar sig helatiden även fast jag har använt diverse produkter. SÅ nu ska jag iväg till Roswitha som är kung på just naglar!
Dags att kila!


Mina blir i "normal" längd då jag har ett jobb som man arbetar så pass mycket med händerna. Idag ska vi sätta en förlängning och sedan kommer jag bara att lägga material på mina egna naglar som en förstärkning.


FAMILY

Blogg appen fungerar fortfarande inte! Hoppas att det fungerar efter helgen.

Efter jobbet hämtade Niklas upp mig och vi åkte iväg och köpte ett nytt soffbord (det jag köpte i för någon månad sedan var ju på tok för stort för vår nya soffa) och storhandlade. SKÖNT!

En mörk mobilbild meen här iallafall nya soffbordet!

En text jag köpte igår som vi satte upp i sovrummet.


HOME

Godmorgon
Inatt har jag bara vaknat 2 gånger, jag förstår inte varför jag sover så oroligt? Ikväll kommer iallafall Niklas hem och ikväll ska jag åka äntligen och handla, det mer eller mindre ekar i vårat kylskåp och jag har helt enkelt inte hunnit med det under veckan. Inget mer är planerat! Frysen däremot är proppfull med kött men vad kan man göra på bara kött? haha.

Iphoneappen vill inte fungera för mig men jag är inte den enda som har uppmärksammat det, jag undrar hur många klagomål blogg.se har fått in hittills?

Imorgon kommer ju Mamma, Lea och Lars hit! Ett under att jag lyckades övertala Lars att följa med (jag sade att Modo hade hemma match och antar att det är därför han hänger med;).

TJEJKVÄLL

När jag kom ner på friskis imorse och såg ledaren som var strax över 70+ som satte på en låt av Tomas ledin ville jag hoppa av och gå därifrån meen hon var en riktig hejjare som körde på med en jäkla tempomusik!;)
Strax efter 8 var jag på jobbet nyduschad och käkade frukost.

När jag hade jobbat till 18 gick jag iväg och trängdes med alla andra människor på stan. Jag började med att hämta ut mina löparskor! New balance är mitt abosluta favoritmärke, det är dom ända som passar på mina fötter.
Imorse var det 8 grader när jag åkte så jag bestämde att det var dags för inköp av mössa och vantar, jag köpte det nu under kvällen och när jag gick förbi på jobbet innan jag gick hem fick jag höra att det var 17 grader ute!!?
Ett par legging (ett par speciella som jag har letat länge efter), underkläder och ett spontaninköp på ett par snygga stövlar med underbara klackar fick det bli;)


ÄNTLIGEN

Äntligen så har blogg.se släppt en app! Bravo;) 

Träningen gick kanon och jag kommer garanterar sitta med världens träningsvärk imorgon på spinningcykeln!
Klockan 06 ringer klockan imorgon och förhoppningsvis så orkar jag släpa mig ner till friskis då.
Nu ska jag göra iordning lite kvällsfika (hann ju inte få i mig någon middag innan träningen) -kvarg & hallon


TIGI


Jag gick in och köpte dessa hos Eva igår och gissa huuuuuur gott dom luktar! mummmms


TISDAG

Trött trött trött

Även fast jag somnade i tid igår ville inte kroppen vakna imorse! Niklas åker iväg till skogen idag och blir borta i 3 nätter så ikväll blir det en riktigt tidig kväll för mig. Jag ska iväg på träning vid 19 och sen är det typ godnatt. Jag har spinning på onsdag morgon vid 7 och det kan ju vara bra om jag tar mig upp till halv 7 iallafall.

Nu har vi vinterdäcken inhandlade, på onsdag ska jag köpa nya löparskor (förhoppningsvis så finns dom inne då, jag ska ha ett par som är så lik mina förra som möjligt och det tog ett tag för dom att få fram dem) och på fredag ska jag äntligen iväg och fixa naglarna!
Det känns skönt att dom har den här tjejkvällen så man hinner att gå på stan när man har slutat jobba, annars är det ju bara öppet till 19. Det kommer säkert att vara proppfullt då dom har massor av specialerbjudanden.


PUBLIC

Efter jobbet idag gick jag, Tina, Ulrica och Eva ut och käkade på Public, dom hade superbra mat!. Vi satt där mellan 19-21 och skrattade och åt oss mätta.
Nu är jag dyngtrött och ska bara hoppa in i duschen innan det är läggdags.

Det här är vad jag tryckte i mig idag;) bilderna är dock från google.


RÄKNINGAR

Godmorgon
Pigg och redo för ännu en arbetsvecka!
Efter jobbet idag ska vi ut och äta, imorgon åker Niklas iväg med skolan i 3 dagar, på onsdag är det tjejkväll i stan (alla butiker är öppna mellan 18-21 med extra bra priser) och sen kommer mamma, Lea och Lars till helgen. Så lite händer det allt! Däremellan ska jag försöka att hinna med träning också!

Jag har precis betalat alla räkningar och kom på att idag ska jag börja betala av lånet -"wihoo". Men ju fortare ju bättre! Från att ha 0 räkningar till typ 15 varje månad, vad hände?


HAVET

När vi kom hem och hade varit iväg och handlat lite så gick jag ut och sprang. När jag kom nere vid vattnet så var det så himla fint så jag skyndade mig hem och åkte ner med kameran för att försöka få några bilder. Det är synd att det hinner bli så himla mörkt så fort!


BILDBOMB

Hela 2år

haha

Lea i Lars XL present

Lars present från mig och Niklas

och Leas present från oss 3

Lilla hittekatten som mamma tog hand om

 

Igår kväll åkte vi till Hanna och Joel och kikade på film & gosade med deras söta kattungar, sen vidare till Fjäl där vi sov över. Idag käkade vi lunch där och sen rörde vi oss mot Östersund för att handla lite blommor (fönstrerna ser ju lite roligare ut nu) mm.

Vi åkte mot övik vid 14 tiden och var hemma strax innan 17. Vi packade in allt kött som vi hade med oss från m&j så nu är frysen proppfull! Vi köpte upp så vi har för ett helt år, vi har en fullstor frys och den är full.

Jag åkte ut till Domsjö en snabbis när vi hade packat ur allt och sen var det meningen att vi skulle iväg och hämta lite ljung som jag kunde plantera på balkongen meeen jag har ju såklart slängt alla utekrukor (om det är någon som är bra på att rensa vid flytt så är det jag och jag har ju faktiskt flyttat typ 7 ggr under 5 år med niklas så ni kan ju gissa hur mycket som hamnar i soporna, även sånt som man borde behålla) och det fanns ingen butik med sådant som hade öppet vi 18 tiden en söndag.. Det får bli en annan dag helt enkelt.


Grattis på 2 års dagen!! Av mig, Niklas oc...

img_9692 (MMS)

Grattis på 2 års dagen!! Av mig, Niklas och Lars fick hon en rosa cykel;) igår när vi kom så visade hon att imorgon fyllde hon "visar med två fingrar" så många år:D


IM COMING HOME


LÅNGT

Godmorgon!
Imorse vaknade jag utvilad:o Kanske för att det är fredag?
Nu ska jag kila iväg och ta hand om mina fina kunder:) 7 timmars jobb och sen ska jag sätta mig i bilen och åka hemöver. Jag hoppas vi kommer hem i vettig tid!

22

Det blev ett ganska så lungt gympass. Jag försökte mig på löpbandet men jag kände att jag fortfarande var "rosslig" i halsen så jag ska vänta tills på söndag innan jag tar till med en löprunda.
Jag har precis slängt ihop en omelett med fetaost, paprika och västerbottenost -MUMS. Ska snart hoppa in i duschen, packa inför morgondagen och sen, sen ska jag lägga mig framför tvn!

Föresten, jag sprang och köpte Lars present idag efter jobbet (insåg att jag skulle glömma det om jag skulle göra det imorgon)! Han är fan bortskämd för en sånhär dyr present har han aldrig fått av oss! Ni får se vad det är under helgen. Leas present köpte jag redan för 3 veckor sedan;) sen så är ju faktiskt en 2åring lättare att köpa till än en 19åring..