myskväll



Dagens middag blev en super stor räkmacka och det var faktiskt Niklas idé
Han äter dock inte räkor så för honom blev det en annan macka.



Niklas köpte Pepino tills ikväll=)



och till efterrätt pannacotta med hallon.
Vi ska ha en riktig myskväll här ikväll=)


Galleria

Vi tog en sväng inne på Kista gallerian men jag var duktig att hålla mig ifrån alla kläder osv. Det finns så fruktansvärt mycket och man skulle lätt kunna plocka ihop en kundvagn med kläder på 30 minuter. Jag hittade en affär där jag inte såg något under 100 :- så jag är nöjd över att jag inte handlade några kläder. Jag köpte däremot ett par skor som var på REA, en äggkokar (onödigt, ja jag vet men gud vad behändigt haha) samt örhängen. Niklas köpte faktiskt också ett par skor!
Vi gick och åt lunch på en av alla de resturanger som finns där inne (Niklas hade beslutsångest i typ 15 minuter) och nu ligger vi och vilar fötterna och funderar på vad vi ska göra sen.


City gross

Godmorgon
Vi vaknade vid 8 (vi somnade kanske vid 9 igår) och åkte iväg till city gross och fyllde upp kylskåpet och frysen=)Idag hade vi tänkt att orientera oss runt här och se vart allt ligger samt ta oss en titt på gallerian. Vi har inte så mycket inplanerat i veckan förutom kolmården, Aquaria samt att åka in dit skolan ligger så jag vet hur jag tar mig dig.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, nu ska vi ut och se oss omkring

Min lya

Vi åkte en snabbis på IKEA och handlade det nödvändigaste. Jag var så snurrig när jag gick där inne att jag missade mer än hälften av vad jag behövde men det ligger bara 5 minuter bort och jag har ju bil i en vecka till. Nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan och slappna av. Jag kommer förmodligen att somna inom några minuter



Här kommer en bilder på kök & vardagsrum/sovrum.
Det är även en hall, förråd & en toalett men det är inte så kul att ha med på bild.
Det är finare i verkligeheten än på bild men för den som vill se få helt enkelt komma hit!=)


Kistabo

Nu har vi landat i lägenheten som är underbar. Gud vad nöjd jag är! Jag visste inte alls hur den såg ut och hade bara sett på hitta.se vart den låg men shit vad bra det blev. Den är helt nyrenoverad och känns mycket större än vad den är=)
Vi tog en promenad för att hitta någonstans att handla (vi har inte ätit sen imorse) och såg att det endast var 500 meter till Kista galleria samt tunnelbanan.
Det första Niklas gjorde när vi hade packat upp var att slå på datorn och kolla internet haha och det var tydligen jätte bra=)

Nu ska vi äta pizza och sen ska jag börja packa upp. Jag kanske lägger upp några bilder på lägenheten så ni får se hur det ser ut!
Puss&Hej

Mobilblogg - fredag nu har jag lämn...

resize_image_-18 (MMS)

Mobilblogg - fredag nu har jag lämnat över ratten till niklas och vi har nyss kört ut på e4. Nu är det raka spåret till huvudstaden!


Hejdå Östersund

Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska sätta oss i bilen. Jag har sen klockan 16 packat in i bilen och det är fortfarande lite saker som ska in (jag gjorde en paus vid 18 för att kolla på Niklas match). Jag är faktiskt nervös! Jag vet inte hur det ser ut där jag ska bo & jag har ingenaning om vart Kista ligger men som tur är så är det ju över en vecka tills skolan börjar så jag får se det här som en liten semester.

Vi har plockat ihop det mesta här nu och Niklas har sprungit med damsugaren i högsta hugg så nu är det en snabb dusch och sen godnatt. Vi åker ju redan vid 5 imorgonbitti så lite sömn kan ju behövas. Jag borde ha internet när jag kommer ner så jag kanske slänger in ett inlägg imorgon om jag inte är allt för trött efter bilresan=)

Den här bilden tog mamma idag=)


1 dag

Då var det en dag kvar.. Jag har precis vaknat och sitter och skriver en lista med saker som jag inte får glömma. Vädert är sisådär just nu så jag håller mig inne en stund till sen får vi se vad som händer under dagen. I eftermiddag så ska jag åka upp och hämta pappas bil och sen åka till Lit och packa in alla mina saker. Vi åker förmodligen redan vid klockan 5 imorgonbitti, jag minns inte sist när jag klev upp så tidigt.

Ikväll så spelar IFK Lit mot Häggenås så jag ska försöka bli klar tills dess så jag kan gå ner och se den matchen, Anneli skulle göra mig sällkap. Jag måste ju kolla när Niklas spelar=)

Ett år går snabbt va?


soool hela dagen

Åh vilken härlig dag! Det är verkligen underbart med sol. Vi har suttit ute hela dagen och bara tagit det lungt. För en stund sedan åkte jag och Niklas ner till vattnet så hundarna fick doppa sig. Nu är det dags att tända grillen och sen kommer vi förmodligen att spendera hela kvällen ute på verandan.


Lea badade enda tills vattnet blev kallt



Det ser så underbart ut när dom dyker i haha

MobilBlogg onsdag vad härligt det...

resize_image_-20 (MMS)

MobilBlogg onsdag vad härligt det är med sol:)


2 dagar

Godmorgon
Jag vaknade av att solen imorse och vilken lycka det var. Det känns som att man inte har fått sett den allt för många gånger denna sommar. Idag kommer vi bara att vara ute och njuta.
Det är 2 dagar kvar tills vi ska köra neröver för den som har missat det. Nej nu måste jag ut i solen!

Foto


Mamma gjorde super god middag


Sen tog vi en promenad och köpte en glass, där var det fullt med små grodor


Man får aldrig missa att ha med kameran när man ska bada hundarna haha




Ned dyker med huvudet först och stannar kvar under vattnet tills han hittar något

Nu ska vi kika på en film & ta det lungt


3 dagar kvar

Dagarna går alldeles för fort. Idag är det alltså Tisdag och det är 3 dagar kvar. Vi har inget speciellt inplanerat idag men det är rätt varmt ute så förmodligen så blir vi ute idag=)
Jag sitter och funderar över vad vi ska hitta på under veckan som vi kommer att vara i Stockholm. Man måste ju passa på att hitta på saker när man endå är där, alltså båda två. En dag kommer iallafall gå till Kolmården (Jag tror Niklas kommer älska kolmården, det gör jag iallfall) och en annan dag till IKEA. Men det finns ju 100 olika saker att göra där nere så vi kommer nog inte att bli rastlösa iallfall.

Men jag ska kika runt vad det finns att göra här i Östersund i dag så att jag, mamma & Lea kan hitta på något.

Jag och Lea i vintras




Ostbuffe

Efter en tur på stan blev jag bjuden på Skärvångens ostbuffe av modern och fy vad jag/vi åt! Jag är fortfarande proppmätt!
Nu är vi hemma och hoppar över middagen för magen är så full utav ost & kex. Mamma skulle göra iordning en fruktsallad fram mot kvällen så innan dess ska jag försöka blir hungrig igen=)

Inatt så vaknade jag av att det lyste och small som fan samtidigt men fattade inte vad det var (klockan var vid 3-4 tiden så jag var knappt vaken) men imorse så sa mamma att det hade slagit ner en bit härifrån så det var inte så konstigt att jag vaknade;o Det lät som en bomb.
Imorgon hoppas vi på finväder! Det såg sisådär ut men man kan ju alltid hålla tummarna


uppdatering: Mamma gjorde fruktsallad för minst 10 personer så det är bara att trycka ner=)


4 dagar

Då var det Måndag och 4 dagar kvar tills jag lämnar Östersund. Jag blir nervös bara jag tänker tanken om att jag ska bo helt själv i Stockholm. Tänk bara Måndagen när jag börjar, jag kommer ju att skaka sönder innan jag kommer innanför dörren till skolan.
Men som sagt 4 dagar kvar! Idag ska jag och mamma åka iväg på ostbuffe, det är som det låter en stor ostbuffe=) och efter det ta en sväng på stan. Det är ju grått och trist ute så det kan ju inte bli mer passande.
Nu skirker min mage efter frukost!