SEGWAY

Just nu står jag och steker massor av pannkakor tills imorgon, jag måste ha något ätbart till lunch! Idag åt jag mig mätt på lite yoghurt, några godisar och Camillas popcorn;)
Jag har massor utav tid att plugga imorgon eftersom att mitt tåg går strax innan 24 och jag ska åka direkt från skolan eftersom att vi slutar sent. Jag har ingen lust att åka hem och vänta någon timma för att sedan åka till centralen igen, man får iof kliva på redan vid 21.
Så nu ska jag kika på DH och sen ska jag sova.
haha när vi var inne på galleria kom det en snubbe på segway, jag ser dom överallt och vill också ha en :D

Föresten, jag har hittat problemet till mitt svullna öga. Det satt två små vaglar i franskanten, Camilla hittade dom idag när hon kollade i lupplampan! Nu har svullnaden börjat att lägga sig lite:)

HARRY POTTER

*
Ja, gissa vad jag och Camilla gjorde efter skolan och lite shopping i gallerian:)
Filmen gick flera gånger så vi gick iväg redan halv 6 och kollade och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Camilla har läst boken så precis i slutet när jag satt hel spänd och väntade på nästa grej så sa hon - Nu är den slut. Det kändes verkligen inte som att vi hade varit där i 2 & 1/2 timma:o


FORTF. MEGA ÖGA

Godmorgon
Mitt svullna öga är fortrarande lika stort och gör lika ont. Jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon när vi ska ut i salong.
Idag har vi vax så jag ska passa på och göra sånt som gör lite för ont att göra själv! Vi går förmodligen inte ända till klockan 16 om vi inte har teori. Nej nu ska jag göra mig iordning!

Imorgon natt åker jag hem:)



Stackars öga..


ÖRON

Började dagen med prov och fortsatte med spa teori och dom hann börja med inpackning innan jag var tvungen att kila iväg till läkaren.
Jag fick åka till Rinkeby av alla ställen för att leta reda på sjukhuset. Jag ringde Niklas efter ca 5 minuter och bad han guida mig.
Dom tog prover och gjorde hörseltest. Efter ca en timma så sade kvinnan som gjorde alla tester till mig att - Jag tror att du har så här för att du är spänd.
Så alltså, jag har gått med värk i öron och huvud i ca 4 år pga av att jag är spänd i nacken!!!! Jag ställde motfrågor och hon förstod att jag inte trodde på det så jag skickades iväg för att få lämna blodprov, jag antar att det var för att hon skulle bli av med mig.
Hon pratade om att det var inre stress och att jag skulle gå på jympa pass.. Herregud! Sen förklarade hon att allt pipande var pga att jag hade fobi för mycket folk??? och där gick det för långt.
Ja, jag blev dumförklarad helt enkelt. Nu ger jag fan upp! Det är nästan så att jag hoppas blodproven visar något.

Nu ska jag lägga mig med mitt uppsvällda öga och huvudvärk i soffan och bara vara. Jag orkar ingenting. Nu vill jag bara ha Torsdagmorgon för då kommer jag att vakna upp i Östersund.


Jag är lite sådär lagom rädd för nålar men det gick bra, ganska bra iallafall


SVULLET ÖGA

Godmorgon
Igår när jag skulle gå och lägga mig så hade mitt öga börjat att svälla upp lite men inte så att det syntes. När jag vaknade imorse så gjorde det ont och var jätte uppsvullet, snyggt.. Tur att vi inte har salong i dag.
Jag har suttit med en kall bomullsrondell för jag trodde att det kanske skulle gå ner men icke. Det blir kul att gå såhär på skolan. Jag måste iväg eftersom att vi har prov idag och jag vill inte skjuta upp det tills nästa vecka då det väntar 2 prov till.

Så nu ska jag och mitt svullna öga gå ut i 11 minusgrader!

PEPPARKAKOR

Halloj
Nu är jag hemma från Bålsa, har hunnit med massor där från att jag kom igår. Träffas båda kusinerna och deras respektive, kusinbarn, moster & Christer, gjort behandlingar, bakat pepparkakor (kollat på;), pluggat och ätit god middag. Nu måste jag plugga lite till inför provet imorgon som jag ser mindre fram emot.

Jag ska gå tidigare imorgon för jag har äntligen tid hos öron! Jag hoppas på ett mirakel och att dom kan hjälpa mig nu.. Håll tummarna


12 TIMMAR

Vad jag sover, jag har nästan sovit i 12 timmar. Igår somnade jag på en gång när jag gick och lade mig och sen har jag sovit precis hela natten.
Jag vill träna nu på morgonen men även fast det fortfarande är över 8- så tror jag att jag ska pröva med en springtur, annars går och kör ett pass.
Efter att jag har tränat och pluggat så ska jag åka till Bålsta=) Jag måste visserligen plugga där också, men jag har börjat att vänja mig vid det här nu haha.


Istället för hala löv så är det säkert is och massor av snö.


JULKLAPPAR

Jag köpte 2 till av alla julklappar som ska inhandlas. Det är skönt att kunna gå omkring på en fredagkväll när det inte är riktigt lika mycket folk som alla andra dagar. Egentligen är det helt sjukt, det är alltid super mycket folk inne på gallerian förutom precis när dom öppnar. 
Men som sagt 2 till inhandlade och jag har några kvar men jag vet iallafall vad jag ska köpa=)


MANIKYR

ÅÅÅÅH FREDAG!
ingen som har missat det antar jag! Jag hade en lugn dag idag, jag hade bara en manikyr på eftermiddagen så jag har sprungit omkring i salongen med tvätt osv den övriga tiden.
Jag har ingenting inplanerat förutom att plugga lite.
Jag skulle vilja ge mig ut på en springtur men det är så kallt. Visst jag har sprungit förut när det har varit över 8- men det gjorde ont i låren utav att bara gå hem från tbanan. Jag kanske hamnar inne på gallerian en sväng istället, jag har en julklapp som jag inte har kommit på ännu och jag skulle behöva lite inspiration.



Jag tog med min mina instrument hem så jag tror jag ska göra en manikyr på mig själv i helgen, det skulle verkligen behövas.


7-

Imorse vaknade jag utav plogbilen och den har kört på sen 6 (?) imorse.. Det har iallafall snöat jätte mycket här (det snöar fortfarande) och är 7 minus!!
Jag kommer nog att komma hem runt 16 idag om jag inte ska handla några julklappar först. Det kändes inte så lockande men vi får se hur mycket energi jag har kvar efter dagen.

Nu ska jag ut i snön.


.

Det som är jobbigast att komma hem sent förutom att man är så förbannat trött är att laga middag. Jag har typ alltid ätit middag senast klockan 17 och att äta vid 20 på kvällen är inte min grej. Tur att min fina kock flyttar ner och kan servera mig mat:D


TORSDAG KVÄLL

Dagen gick snabbt idag (som alltid). Imorse hade inte jag någon kund så jag fick ligga kund åt Dklassen som hade sitt rep inför examen. Efter lunch hade jag en fotvård, mindre ab och fransfärgning så en väldans enkel dag=)
Imorgon är vi också ute men bara fram till 15, det ska blir så underbart. Det känns bara som att dagarna flyger iväg, fasen vi började ju nyss? Snart står vi där på examensdagen och förstår inte vart tiden tog vägen.

Igår kväll blev jag less på huvudvärken och gick ut men hamnade i gallerian pga snöstorm! Jag var inne på New Yorker och hittade såklart två plagg som följde med hem. Men där finns det alltid så billiga kläder, jag menar vem kan undangå ett ställ där allt kostar 35 kronor??

En bra nyhet är att vårat Decleorprov är framflyttat tills efter jul, JIPPIE! Ett prov mindre nästa vecka, så nu kan jag fokusera på spaprovet.


SALONG 5

Torsdag morgon redan! Veckorna går för snabbt, jag vill inte ha nästa vecka eftersom vi har decleor och spa proven då. Men jag ska plugga som bara den i helgen.
Vi har salong både idag och imorgon så jag kommer nog bara att slänga mig i sängen när jag kommer hem idag.

Förövrigt så blir jag galen på min käke! Varje morgon när jag vaknar så är den sådär super spänd, jag ligger förmodligen och spänner mig på nätterna. Sen på dagarna är det likadant, jag kommet på mig själv att jag spänner käken? Vad är det för fel? Mamma trodde det var pga stress.
Jag lade mig på spikmattan igår men det hjälpte ingenting (trodde typ att om jag slappnade av i hela krppen så skulle det även släppa där). Jag måste nog be någon massera..

15 dagar tills Niklas flyttar ner:)


DRÖMMAR


Jag drömmer mig ganska ofta bort och idag hittade jag den här megastora hästgården på Alnö.. Niklas lovade mig att om jag vann på lotto så skulle han bo här hela livet.
Så jag ska köpa massor av trisslotter och hoppas på 3 miljoner!

ÖSTERSUND


En bild från en av alla mina springturer nere vid storsjön
om precis en vecka så åker jag hem till Östersund :)