SISTA JUNI

img_8893 (MMS)

Dagen har gått jätte bra! Värmen har dock tagit kål på mig och Tina inne i salongen. Imorgon är det sista jobbdagen innan 5veckors ledighet;)


DAG 3

Hellojs
Dagen gick fort idag och vid lunch kom Niklas och mötte upp mig för en lunch. Niklas har aldrig varit här förut så vi gick runt en sväng för att kolla läget.
När jag slutade åt vi grillat och sen åkte vi iväg för att kolla på lägenheten, eller jag var den låg då vi inte fick komma in.. Han som bor där verkar jävligt konstig.

Jag är jätte trött och ska snart hoppa in i sängen, Niklas sover här ikväll:)


ANDRA DAGEN

Min andra dag är över och det har gått kanoners. Jag har bestämt mig för att jag ska börja med att lära mig Exuviance utantill! Det känns mest rätt och är roligast;) 
Sen får de andra märkerna komma med tiden.

Tina kom och hämtade mig imorse här i Domsjö och vi satte igång sen vid klockan 9. Vid 18 fick jag skjus hem och var hemma här strax efter 18, himla skönt:) Men imorgon ska jag cykla igen, det är ju skitbra träning!
Min bil (Ja niklas, jag vet att det är din) får så fint stå här på parkeringen och kommer inte att få flytta sig så många meter förens jag åker hem på fredag, det känns onödigt att köra in till stan när jag faktiskt kan cykla.

Nu har jag bara 3 dagar kvar tills jag åker hem på semester! Det blir ett himla körande då jag åker till Sundsvall och Ikea på Lördag.


DAG 1

Idag har jag jobbat mitt första pass hos Tina! Jag var inte inbokat på något förens sista timman men tog endå 2 andra behandlingar och guuuud så kul det är:) Dock är det svårt när det är helt nya produkter och man inte kan de. 
Jag har iallafall fått 3 tjocka böcker med alla olika produkter i olika märken som jag ska börja läsa på under ledigheten + att det blir lite produktkurser till hösten.

Det var så jäkla underbart när jag cyklade från Domsjö imorse och kom fram nere vid hamnen med solen över vattnet:) Jag är så såld på havet, eller vatten överhuvudtaget.
Jag var ju och kikade på lägenheten idag också, det gick jäklarna fort för jag tyckte det var lite obehagligt där. Alltså, inte själva lägenheten utan personen som bodde där. Men det var jätte bra planlösnig! Jag var rädd att dom 74 kvm skulle vara uppdelat helt knasigt men alla rummen var lagom stora.
Köksfönstret och vardagsrummet med balkong låg med utsikt mot vattet, kanoners:) Nu vill jag flytta in!

Nej nu ska jag hoppa ner i sägen och sova, det är ju en dag imorgon också!


UTSIKT


Vi har varit och kollat lite runt övik samt kikat utanför vår lägenhet då jag inte kunde gå in och kolla idag (förhoppningsvis får jag komma in imorgon). Men läget är jätte bra, nära och bra;)
Det är dock inte här där bilden är tagen!

Det här kommer att bli toppen!
Bra att jag glömde mobilladdaren hemma..


FRAMME


Jag är framme i övik efter några timmars bilresa. Jag körde hem Niklas till fjäl innan jag åkte hem då det är påvägen till övik. När jag nådde till Sollefteå så ringde han och då hade hans bilnyckel till firmabilen ramlat ur i vår bil och extranyckeln låg inlåst i firmabilen.. Som tur var min andra moster som bor i Östersund i Övik så hon kunde ta med den hem igen:) Jag hade vägrat vända om efter 2 timmars bilkörning haha.


ÖRNSKÖLDSVIK

Godmorgon
Jag och mamma startade dagen med en långpromenad! Jag skrev ju tidigare att jag skulle börja träna nu under min ledighet (jag ska ju slå Lars i löpning). Eftersom att jag har varit sjuk en hel del så fick det bli en långpromenad istället för löpning.

Nu ska jag käka frukost, göra mig iordning och packa för sen åker jag till Övik och jobbar tills på fredag. Min moster bor där så jag kommer att bo hos dem under den här veckan:) I eftermiddag får jag förhoppningsvis se vår lägenhet också!! Gud så jag längtar:)
Nu är det dags för frukost


Lea är en riktig pajas och jag slutar aldrig att skatta!


Här har vi vaknat till liv och det småregn...

img_0282 (MMS)

Här har vi vaknat till liv och det småregnar utanför! Vad gött det är att bara sitta framför brasan och inte ha ångest över plugg:)


MORNING

img_1661 (MMS)

Igår somnade jag i soffan medans Niklas satt bredvid och kollade på film. Jag var så jäklarns söker trött från typ kl 16 igår! Nu ligger jag i sängen och försöker tiden att gå, Niklas ligger och sover och jag är jätte pigg?Annars så försöker jag att sluta svära då en viss liten Lea härmar allt man säger! Ex sist jag var hemma hörde hon mig säga Shit och det springer hon och säger hela tiden haha:) hon är en riktig papegoja!


MIDSOMMAR

Tack för alla grattis jag har fått:)

Jag sov i en massa timmar inatt och det behövdes verkligen, vi körde med släp igår när vi åkte upp så det tog runt 7 timmar att åka upp.
Även fast jag har sovit och vaknade utav mig själv så är jag är fortfarande trött så det blir nog en tidig kväll ikväll med.
Jag har varit med mamma i stan och handlat på förmiddagen, mötte Niklas på maxi och följde med honom och handlade för imorgon. Vi kommer att spendera midsommar nere vid vår stuga med Hanna och Joel. Det ska bli super härligt:) Jag har förväntat mid regn så det kan ju bara bli bättre än det.
Nu är vi i Fjäl och hämtar lite kläder till Niklas men ska snart åka till Österåsen igen och vi åker direkt därifrån till stugan imorgon:)

Ha en härlig midsommar allihopa. Det ska jag ha!

KLAR

img_2641 (MMS)

Dagen igår var helt overklig! Allt gick jätte bra under det praktiska. Vår examinator har varit världens gulligaste:) när vi var klara vid 18 så svepte jag två cider och en himla massa champange för att jag var så satans nervös vilket resulterade i en mage som mådde skit (jag har inte ätit normalt under flera dagar och att dricka på tom mage är ju inte det bästa, ellerhur?). Iallafall när vi satt där inne och alla hade fått presenter, es diplom, spa diplomet och cidesco kuvertet så skulle vi vänta n varandra för att samtidigt öppna och se om alla hade fyra underskrifter på cidescopappret. Jag och Agnes började böla när vi öppnade för vi fattade inte att det faktiskt stod 4 underskrifter haha:) efter lite mingel gick vi ut och käkade, jag fick dock inte i mig ngn mat och fick åka hem för min stackars mage levde rövare. Idag känns allt jätte konstigt, vi har packat ur och är påväg upp nu. Jag kommer att sakna Sthlm! bilden är iallafall på två av mina fina fd lärare och nuvarande kollegor;) FAN jag är cidescodiplomerad huterapeut! Grymt!!!!!


DÅ VAR DET DAGS

USH jag vill bara att den här dagen ska vara över! Jag har iallafall sovit inatt (vilket jag inte trodde) och hoppas på att jag har packat ner allt som behövs under dagen.
Nej, det här kommer att gå strålande och alla vi är bra!

Jag åker iväg ännu tidigare idag och kommer hem sent ikväll!

IMORGON ÄR DET JAG

Andra dagen är avklarad och det har gått bra för grupp 1. Dom hade dock blivit totalgrillade med frågor om allt och det känns ju sådär..
Men det är bara att köra! Imorgon är det min tur och jag hoppas att det går bra. Jag vill bara ha det här överstökat nu!!!
Niklas kommer ner imorgon kväll när jag förhoppningsvis är ute med klassen och firar och på onsdag åker vi hem, hem till Östersund. Kista kommer jag nog inte att se på ett bra tag!

Så håll tummarna nu då:)


Imorgon är det förhoppningsvis min sista dag som elev på Elisabethskolan!


MH

Jag kan inte hålla mig för att skriva här haha.

Idag klev jag upp klockan 06 med något som kändes som nackspärr och ont i magen. Som tur är så är jag medhjälpare idag och det är förmodligen de som mår sämre än jag idag för att de är så nervösa.
Vi fick ju träffa vår cidescoexaminatorn igår och hon verkade jätte gullig:)

Imorgon är det min tur att göra alla behandligar och jag är faktiskt inte så nervös, inte än iallafall. Det är ju just sånt här jag har lärt mig under året så det borde gå bra. Visserligen fel ordning och snäpptet högre tempo men man måste ju utmana sig själv ibland?

Här i Stockholm har det regnat från igår, nu är det dock ett litet upphåll. Men jag kommer ju att vara instängd från klockan 8-20 i två dagar så för mig spelar det inte så stor roll om det är kanonväder eller inte.
Tunnelbanan stängs av från och med idag mellan Rådhuset och Kungsträdgården (därimellan är tcentralen) så jag måste åka mycket tidigare för att hinna till skolan till klockan 8, så nu är det dags att kila.

PAUS


åter på onsdag