2012

GOTT NYTT ÅR!


Vi kom till Trondheim vid 9 igår och innan...

img_6188 (MMS)

Vi kom till Trondheim vid 9 igår och innan vi hade packat u och hittat en butik med MAT så var klockan runt 12. Vi hade tur som fick bärhjälp av Danne! Vi sov i 5 timmar innan vi åkte igen och nu närmar vi oss lit igen, synd bara att vi inte bara skulle hit.. Vi ska ner till övik nu och hämta vår bil och sen upp till Östersund igen så vi är väl framme vid 6 ikväll. Fan vad jag längtar tills imorgon på eftermiddagen när vi är tillbaka i Norge:)  gott nytt år på er<3 en trött Sara och Niklas firar nyår hemma hos mamma med middag och kommer knappast att vara vaken till 12 slaget!


Frissan

Vad skönt det var att få håret klippt! Jag hade tur att få en klipptid innan jag skulle åka, ullis fick återbud igår så jag kunde komma in vid halv 4. Färgningen får jag fixa hemma själv! Jag köpte med mig samma färg som hon använde på mig sist;)

Jag köpte även med en inpackning & värmeskydd!

 

Nu är det dags för besiktning och sen åker vi mot Norge! Ni får förhoppningsvis se lite bilder från lägenheten under helgen.


Halvtimma

img_3065 (MMS)

Vaknade klockan tre och jag vet att Niklas sa "vi ska upp om en halvtimma" (han påstår att han inte gjorde det) så jag väntade och väntade men det var ingen mobil som ringde.. Efter ett tag kollade jag vad klockan var. Somnade om efter ett bra tag och sov faktiskt tills att klockan ringde vid 6. Vi var tvungen att kliva upp super tidigt för att stänga av frysen. Vi har nämligen jätte mycket kött kvar och här är det knappt - ute så vi kunde inte lägga ut något under natten som vi hade tänkt. Jag hoppas den hinner "smälta" innan besiktningen. Nu ska jag ta tag i lite städning, wihoo..


Tomt



Vi packar och packar

Fram och tillbaka

Då var vi i Övik igen! Det gick jätte bra att köra ner, från Bispgården hade dom öst på med salt så det var helt bart;)
Vi ska snart åka och hämta flyttbilen och sen ska jag iväg till Ullis för att fixa håret! Det är synd att det är så långt från Trondheim och hit för annars hade jag fortsatt och gå hos henne, hon är jätte duktig!!

Allt är nerpackat här så det finns inte så mycket att göra men vi kommer antagligen ha fullt upp med att packa in i bilen under kvällen. Imorgon ska vi städa det sista och vid klockan 12 kommer dom som ska ha lägenheten för en besiktning och sen åker vi till Norge. Vi sover troligtvis där tills på lördag och kör ner till övik och byter till vår bil då. Sen upp till Östersund för att fira nyår och sedan "hem". Herregud vad mycket bilkörande.

Onsdag

img_9032 (MMS)

Idag hann jag med att träffa Anneli och prata en hel del:) Nu sitter jag i fjäl med hjärtat. Imorgon åker vi till övik och packar in alla grejer i flyttbilen! På fredag är det klippning, besiktning av lägenhet och en biltur till Trondheim för att lasta ur alla grejer som gäller. Vi hade sån tur att tjejerna som ska flytta in i vår lägenhet ville ha vår soffa;)


Snyggt

Vad tyckte ni om min outfit när jag skulle måla? Påtok för små målvaktbrallor (från att jag var typ 10-11 år) och Lars xxl basketlinne, snyggt.


Favorit efterrätt

Igår åt vi fruktsallad och även idag. Det är ju mycket godare att blanda massa frukter än att sitta och knapra på ett och samma äpple!


3096 dagar

Ush vilken dag. Det är sånt jäkla snöoväder! Jag vaknade strax efter 7 (!) idag och vid halv 10 åkte vi in till stan där vi blev kvar till klockan 14. Niklas köpte en gps så vi hittar i vårt nya hemland haha och jag har handlat en hel del grejer som vi behöver till lägenheten.
Vi hade tänkt att vi skulle flytta imorgon men lastbilen vi skulle låna var redan utlånad så det blir flytt på fredag istället.

Annars så mår jag bra, mamma göder mig med massa mat;) Det finns alltid så mycket gott i skåpen när jag kommer hem!!
Jag har hunnit med att springa 2 ynka gånger och några få promenader sen jag kom i fredags. Kroppen skriker att den vill röra på sig, musklerna försvinner ju! 
Jag hoppas det finns ett fint gym med tillgång till bad i Trondheim! Dags att googla.


Jag köpte med mig denhär boken idag, det passar bra att krypa ner i soffan och läsa idag när det knappt går att gå utanför dörren.


26

img_3083 (MMS)

Jag såg att inlägget med bilderna från jul var lite konstigt, det har försvunnit massa bilder..  Här i östetåsen har vi inte märkt av någon storm (det blåser alltid här)! Vi har varit ute en stund men nu har jag placerat mig i soffan, jag är jätte trött fast jag har sovit i 10 timmar! Nej en promenad på det här!!


Av Niklas


Niklas fick en jättefin bild på chip. Han är inte så lätt att fota då han aldrig är still!


Julafton

Julen har varit jätte mysig. Lars kom hem även fast han jobbade både i fredags och idag! Vi var först hos mamma och mitt på dagen åkte vi till Sikås för att vara med pappa & familjen Larsson.
Lea fick "svarta tavlan färg"  och masas färgkritor av mig och lars så jag ska försöka hinna med att hjälpa mamma att måla innan jag åker. Jag fick jätte många fina julklappar! bla köksmaskiner som jag har velat haft men inte köpt själv! Även fast det är roligast att ge bort grejer så blir man som ett litet barn när man får julklappar:)
Vi åkte tillbaka till Norderåsen igårkväll och senare på kvällen kom Niklas coh sov över eftersom att vi skulle åka iväg och köpa en frys. Vi hamnade ju mitt i mellandagsrean (det verkade som att alla skulle löpa en ny tv idag!) så vi fick stå i kö i i evigheter innan vi fick med oss en frys hem. Men nu är det ordnat iallafall, skönt!

Jag har nyss varit ute på en långpromenad med mamma och ska ut och springa senare ikväll. Mår apdåligt av all choklad sen igår så det är rätt skönt att få röra på sig.


Lea gjorde fint i granen



Nya leksaken

Fullfart
"pappa, varför har tomten likadana skor som dig?"


God Jul


Hoppas alla får en underbar Jul


Här klär Lea granen så fint, fem julkulor ...

img_4227 (MMS)

Här klär Lea granen så fint, fem julkulor på samma gren;) och katten klättrade upp i julgranen och förstörde allt hahah!