TRÖTT

Det har varit en hel del behandlingar idag och jag är dödstrött. Efter salongen lottade Lena ut en varsin sak från salongen för att vi hade varit så duktig idag:)
Jag fick en cellulitspray från decleor som vi använder i inpackningarna jag är dock inte i behov av den så det får bli en present till någon.

När jag kom utanför stod Niklas och väntade på mig. Att en sån liten sak kan göra mig så glad! Jag brukar alltid vara trött men idag var det extremt så det var verkligen uppskattat att få åka bil hem istället för att åka tunnelbana med massa människor som pratar i telefon.
Vi har precis gjort klart middagen kyckling med paprikasås och ris, himla enkelt:)

NU ska jag lägga mig i soffan med tallriken på magen!


MÅNDAG 31/1

Godmorgon
Då var det dags att ta nya tag inför en ny vecka. Vi börjar med salong idag och imorgon och sen har vi lektioner resten av veckan:)
Igår pluggade jag en hel del och det känns så himla skönt för nu kan jag ta det lite lugnare i veckan. Det är helt galet, vi har inga prov den här veckan heller!
Men vi har istället 3 större prov inplanerade från och med nästa vecka. Vi ska ju lära oss bla kroppens muskler med funktion, ursprung och fäste, hela decleors serie med funktioner + att börja lära oss 2 aktiva ingridienser i varje produkt.. Så bara för att jag är provfri så är jag inte ledig, lite synd:)

Lillebror var och firade 150 dagars i helgen och vi har ungefär lika långt kvar. Jag går ungefär en vecka längre än honom så jag kan hålla räkningen med årets studenter;) Förra året gick det snuskigt snabbt från att vi firade 100 dagars så det kommer förmodligen att gå lika snabbt fram till våran examen.
Nu ska jag kila iväg till centralen och möta upp Camilla!


MOVIE

Efter middagen kollade vi på Paranormal activity 2! Niklas lurade mig när vi kollade på första filmen att den var
verklighetsbaserad så jag ville bara snabbspola hela filmen. Det kändes bättre när han berättade att det inte var så..
Jag vet inte vilken av dem som var bäst! Det var så länge sedan jag såg 1an. Men när köksluckorna smällde upp i den här filmen så skrek jag iallafall.


VÅRKÄNSLOR


Godmorgon
Jag vaknade av att våran minsta katt började slicka mig i ansiktet. Jag tycker det gör så ont med henne sträva tunga så jag vaknade på engång.. På nätterna kan hon också börja göra det och Niklas har vaknat flera gånger att jag har (i sömnen) slängt iväg armen mot henne så att hon har åkt iväg, inte snällt!.
Idag ska jag plugga och förhoppningsvis kommer jag ut på en sprintur. Jag frös från att vi kom hem igår så jag gick inte ut något mer.


Jag läste något om vårkänslor till veckan i Aftonbladet, jag hoppas det stämmer!


GISSA VEM SOM KOMMER OM EN VECKA

 




Jag skulle försöka fota när Lea kramade chip men lyckades inte haha


NAPRAPAT


Idag klev vi upp strax efter 8 och åkte in till naprapatvärkstan. Jag har tjatat ganska mycket på att Niklas ska åka och kolla sin nacke då dom inte gjorde något hos sjukgymnasten. Han har haft jätte mycket problem och har ont i huvudet så gott som varje dag. Jag fick följa med in och kolla när han fick bl a. akupunktur (jag som är dörädd för nålar fick en i handen!!!).

Hon som behandlade Niklas var jätte trevlig och duktig! Efter besöktet kunde Niklas vrida huvudet normalt igen:) Så han har bokat in en ny tid om några veckor! Jag hoppas verkligen att det hjälper.


Sen tog vi en promenad från Hornstull till centrum i det gåra och trista vädret. När vi kom hem till Kista sen var det sol och blå himmel;o Så jag ska ta en springtur efter att jag har pluggat.


GÅRDAGEN

Igår var vi ju ute och åt och det var verkligen supergott. Till förrätt tog vi en "blandkorg" med lite olika saker i och sedan beställde jag laxfilé och Niklas tog ryggbiff.


Jag bjuder på en kass mobilbild, jag kände inte för att fota en massa så det blev en bild.


CITRONCHEESECAKE

Citroncheesecaken som jag gjorde igår blev super god!
Receptet hittade jag någonstans på google så sreceptet är kopierat rakt av;)

Botten
180 g (12st) Digestivekex eller Mariekex
75 g smält smör

Fyllning
250g philadelfiaost
1 dl socker
1 tsk vaniljpulver
1 tsk rivet skal från citron
2 dl vispgrädde

Lemoncurd
2 små citroner
2 ägg
4 dl florsocker
75 gram smör 
 
Gör så här:
Smöra formen lätt & mixa kexen tillsammans med det smälta smöret.
Tryck ut smeten i botten på en vanlig pajform eller en form med löstagbar kant. Ställ svalt.

Gör lemoncurden:
Tvätta citronerna och riv det yttersta skalet fint. (Spara en tesked av raspet till fyllningen.)
Pressa ur 1 dl saft ur citronerna.
Vispa samman alla ingredienserna till krämen utom smöret och sjud sakta under omrörning tills den tjocknat.
Smält ner smöret i blandningen och ta från värmen. Kyl krämen något och låt stå svalt (gärna i vattenbad).

Vispa samman grädden och sockret ? det ska vara lättvispat men inte rinnigt.Vispa i osten och kör slätt.
Lägg lite av lemoncurden i formen och bred ut över kex-botten. Låt stå svalt en stund.
Slå ost-fyllningen i formen och kyl i frys tills kakan stelnat helt.
Bred ut lemoncurd över den färdiga kakan och frys till den stelnat.
Ta fram kakan 10-15 minuter innan den ska serveras och låt den tina lite i kylskåp.
 


TIDSINSTÄLLT INLÄGG


Nu är jag förhoppnigsvis på en mysig middag med min fina sambo


GALNINGAR


Jag skulle gå till Ica för att handla och då måste jag gå igenom gallerian. När jag kommer in för första dörren (det är 2 dörrar med några meters mellanrum) så springer först 2 killar rakt in i mig och sedan en 3é. Jag fattar ingenting och fattade ännu mindre när dom inte bad om förlåtelse. Jag trodde att dom höll på att missa tbanan som ligger 50 meter bort eller något? Men dom hade typ 4 par jeans var i famnen och några sekunder efter så kom det ett butiksbiträde i fullfart.

Jag önskar att jag hade gått några cm mer ått höger för då hade alla ramlat och butiksbiträdet hade kunnat ta dom! Eller åtminstonde få tillbaka jeansen.. Jag förstår inte riktigt grejen med att stjäla? Är det för spänningen eller är det för att man inte har råd med kläder/mat?


MUMMA

Jag har gjort något väldigt gott tills Niklas kommer hem, eller tills vi kommer hem ikväll!:)
Ni få recept & bild imorgon


GALET


När jag var ute och sprang såg jag 2 personer med 14 hundar var, det var imponerade!!!
På bilden ser man inte alla hundar men jag sprang precis bakom och räknade;o


LEDIG DAG

Godmorgon
Hur underbart var det inte att få sova vidare när hjärtat åkte på jobbet? Igår somnade vi redan klockan 10 och jag sov till 9 imorse och det behövdes verkligen.
Jag har precis varit ner i tvättstugan och ska snart göra mig iordning för en springtur i solen:) Vi har bokat bord på en resturang inne i stan ikväll så när Niklas har slutat jobba ska vi åka dit.

Igår när Niklas skulle åka och köpa tröjan åt mig så blev han stoppad på en 30 väg för att han körde 6 km över = 2000:-! Det fula var att just igår skrev jag till honom när jag satt på tunnelbanan in till skolan att han skulle ta det lungt i trafiken.

Nu ska jag kila ner i tvättstugan (jag har fått 5 maskiner idag så det går snabbt;) och sen ska jag byta om till löparkl'der.


HELG

Under dagen så har mitt "fadderbarn" fått gjort en del av mina behandlingar och det gick jätte bra:) Dom kommer ut nästa vecka så då delar vi upp salongsdagarna med dom istället för avgångsklassen, så nu är vi "äldst" i salongen.

När jag kom hem fick jag en present av hjärtat:) Han vet verkligen vad jag uppskattar. Som förra året så hade han köpt en jätte stor krukväxt som jag pratat om istället för rosor -dom vissnar ju på engång. Finaste sambon.


Gissa hur många år jag har kollat efter en sån här tröja men aldrig köpt den?

NU går jag på helg. Film -i rymden finns inga känslor, choklad och mys i soffan



5 år ♥