KORT TID

Klockan är halv 8 snart och det är fortfarande ljust ute:) Varför har vi så lång vinter och så kort sommar? Jag skulle inte ha några problem alls att flytta till varmare breddgrader, bara mina nära och kära gjorde samma sak. Lite mycket begärt kanske att hela min och Niklas familj + våra vänner ska flytta med? haha:)
Nu får jag nöja mig med att snön har försvunnit här och värmen börjar sakta men säkert att närma sig:)

Idag var jag ju till kiropraktorn och ordnade min rygg/nacke! Efteråt och just nu så har jag inte lika ont men är "svag" i armen och orkar inte göra så mycket. Typsikt att det är höger också! Jag har tur som har fina klasskamrater som ställer upp med behandlingar osv så jag slapp ha någon tung behandling idag.

Förövrigt så börjar jag att inse att det faktiskt inte är långt kvar nu!! Eller inse och inse, det är först man förstår hur jäkla kort tid det är kvar, är jag verkligen färdigutbildad snart? Nu har vi 2 & 1/2 vecka kvar till påsklov och efter lovet är det drygt 6 veckor kvar!


Gambia -08


SISTA MARS

Godmorgon
Jag är på lite bättre humör än vad jag var igår! Kanske för att jag tog en liten sovmorgon och vaknade med lite mindre ont?

Idag har vi salong i vanlig ordning och det var rätt mycket inbokat. Jag vet att jag iallafall hade en vax, kroppsinpackning, portömning och en till beh. Så rätt långa behandlingar!
Vid klockan 13 ska jag få gå iväg och förhoppningsvis ordna till nacken/ryggen. Jag önskar att det var redan nu på morgonen. 
Jag har lovat mig själv att nästa gång så ska det inte få gå så här långt. Förra gången väntade jag också tills att jag inte kunde röra armen eller hålla upp huvudet ordentligt. 

.

Idag var det pest att vara på skolan. Eter lunch hade jag en lilla lyx som innebär ryggmassage + ab. Jag kunde inte koncentrera mig alls under behandligen och ville bara gråta för att jag hade så ont i högra sidan. Camilla skickade hem mig vid halv 6 och det var nog bra för nu är armen bortdomnad..

Jag har försökt att ringa efter en tid hos kriopraktorn (3 olika) sen lunch men har inte lyckats men Niklas ordnade iallafall en tid imorgon vid 13 på söder där jag gick sist!
Niklas har varit iväg och köpt lite "leksaker" till katterna och sig själv. Jag antar att ni kan gissa vad det ena är? Jag lägger in en bild senare när han är färdig. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kanske försöka äta något



Emilie hade köpt en sånhär och den såg jätte rolig ut;) Den var väldigt uppskattad iallafal, katterna har flygit omkring i omgångar. Som ni ser på bilden så var vår lilla katt lite skeptisk till en början och gömde sig under soffan.


30/3

Godmorgon
Så var det dags för oss att gå ut i salong igen. Det här är vår sista 3 dagars vecka! Vi har bara 2 dagar de nästkommande 2 veckorna och sedan 1 dag innan påsk och 1 efter påsk.
Det känns jätte konstigt att vi faktiskt ska flytta här ifrån snart. Nu på Fredag har vi inte längre någon lägenhet i Östersund utan han som vi har hyrt ut till får ta över vårat kontrakt.

Men först är det påsk och då åker både jag och Niklas upp. Arbetsintervjuer på lite olika ställen i vårat fina Sverige, träffa familj och vänner samt en jäkla massa plugg inför cidesco och praktiskaprov ska jag hinna med under den veckan.


Solen skiner ute! På både yr och smhi så står det att i helgen kommer vi att få ca 14-15 grader!!


29/3

Repet gick jätte bra idag! Det kändes inte alls som de förra repen vi hade för någon vecka sedan när jag bara ville sjunka genom jorden.

Precis när vi skulle sluta så gick strömmen på skolan och typ över halva sthlm? På vårat nedre plan finns det inga fönster så vi fick leta våra kläder i mörkret. När jag sen skulle hoppa på tunnelbanan så gick de som dom skulle tills jag kom till cetralen och skulle byta..
Tur att vi bor där vi bor för vi har bara 15 minuter till pendeltåget och dom gick idag! Man har dock blivit lite bortskämd då vi har ca 2 minuter till tunnelbanan så 15 minuter kändes långt bort (Niklas kom och hämtade mig haha).

Jag rä iallafall hemma och har precis kommit ut ur duschen, hoppat i min onepiece och ska käka lasagne;)

NIKLAS


Mitt hjärta


REP MANIKYR, MAKEUP, FFBF

Godmorgon
Igår käkade jag alvedon, ipren och voltaren i hopp om att jag skulle kunna slappna av och det skulle bli bättre. Jag somnade först vid 18 och sov en timma men det blev inte bättre så jag gick och lade mig igen vid halv 9. Jag antar att det lutar mot ett besök hos kiropraktorn..

Iallafall idag har vi rep i manikyr, ffbf och makeup så vi slutar nog tidigast 16 idag. Nu ska jag och min vagel i ögat (ännu en har tittat fram) strax gå till tunnelbanan och hoppas på att dagen går bra. Det jag är orolig för mest är lackningen som ska vara så perfekt -perfekta rundningar, absolut inte mer än 3 drag, rätt mängd lack osv och eftersom att vi enbart får måla med rött så syns alla små misstag. Det brukar gå bra men man vet aldrig.



MÅNDAG

Den här förbannade nackvärken började i torsdags och har blivit värre och värre under helgen. Det liknar det jag hade i februari när jag fick gå till kiropraktorn och rätta till felet. Jag antar att det är stress blandat med dålig hållning. Jag har ätit alvedon och voltaren och håller tummarna för att det hjälper! Annars måste jag kila iväg till kiropraktorn igen.

Jag ringde precis till vetrinären för en kastreringstid till vår minsta katt. Hon har varit jätte jobbig och skrikig hela helgen så jag fick nog, i helgen ska hon kastreras. Vår andra kisse fick göra det för jätte länge sedan och vi har helt enkelt inte tagit tag i lillen förens nu. Det är ju inte precis jobbigt att ringa vetrinären?

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv och min förbannat onda nacke..


FÅGLAR

Bilder från igår när vi var ute och promenerade.
De två tranorna gick omkring bland folk och var inte alls rädda av sig
uppdate; haha det var tydligen inga tranor som jag hade fångat på bild;) Fel av mig!


EPILERING 4

Godmorgon
Det ser ut som det har kommit snö inatt? Jag gick in på smhi och kollade 10 dagars prognos med förhoppning om att det inte skulle snöa något mera nu utan bara komma värme. Som det såg ut där så skulle de vara mellan någon minus och någon plus i veckan och sen +16 grader!!!!! Jag hoppas verkligen att det stämmer.

Idag har vi epilering om jag inte minns fel och redan nästa vecka har vi kunder.. Det känns jätte läskigt just för att det faktiskt kan gå fel då vi arbetar med nål + ström.
Jag måste åka iväg till skolan redan nu för jag har tappat en av mina makeup borstar + mitt mineral puder. Jag har ingen lust att köpa nytt då det inte är gratis..
Jag vet att jag hade det i fredagskväll innan vi gick från skolan så om jag skyndar mig iväg nu på morgonen så hinner ingen ta det! Vi har haft en del stölder så jag litar inte precis på de övriga klasserna.
Det är så tragiskt att man inte ska kunna lämna sina saker framme utan att någon faktiskt kan ta de.


*


En osminkad, pluggless, grå och tråkig (med "bebishår" som spretar åt alla håll) Sara


OBJEKTIV


Medans jag gick och handlade lite småsaker på Ica gick Niklas och köpte ett nytt objektiv (det första från vänster, de andra 2 + huset fick jag i studentpresent). Det är en tidig födelsedagspresent som vi ska samsas om:).
Nu ska jag gömma hans kontokort så att han inte impulsköper något mer

Jag vill ha sommar och sol + massor utav ledig tid så jag kan fota! Jag köpte ju faktiskt en extern hårddisk för alla mina foton (som är hur stort som helst, typ 1 tb) men under sthlms året så har det inte funnits allt för mycket tid för att fota, tyvär. Men det kommer


LUNCH


Hjärtat bjöd på sen lunch inne på Levinsky´s!


FÄVIKEN -11



Eftersom att jag flyttade ner till Sthlm förra året så missade jag & Niklas Fäviken.
Jag satt och kollade igenom bilderna därifrån och gud så jag längtar:)
-Vilket gäng!!!


LEDIG SÖNDAG

Godmorgon
Niklas brukar ju alltid kliva upp direkt när han vaknar men imorse kunde han ligga kvar och mysa i sängen:) Det är det bästa med helgen ;inga måsten att kliva upp.
Jag har iallafall hunnit vara ner i tvättstugan (vi har gett upp att boka tvättid och tar en timma så fort någon är klar där nere) och hade tur att 6 maskiner var lediga så det går superfort att tvätta.

Vi ska kila ut i solen och ta en promenad. Jag behöver lite luft innan jag ska ha en heldag med plugg..


Bild från igår