Nytt

och förändringar igen eftersom att det hela tiden kom upp felmeddelande på den andra mallen! När jag hade lagt till denna och fått in min egna bild så förstod jag vad jag hade gjort fel på den förra.. Bravo Sara

Pluggtid


Nu har jag pluggat i ungefär 2 timmar och en del har satt sig men det är mycket kvar. Imorgon ska jag och Matilda plugga mera och förhoppningsvis så kan jag allt innan helgen, det skulle vara skönt!


massage

Hello
Vilken underbar dag det har varit, vi har haft massage hela dagen! Jag var så fruktansvärt trött när jag hade fått massage nu på eftermiddagen att jag var nära på att lägga mig i sängen MEN jag ska plugga hela kvällen. Halsen känns mycket bättre idag dock så har är jag fortfarande täppt i näsan. Jag sak dricka några koppar té ikväll och hoppas på att jag blir frisk innan helgen, jag är sjukt sugen på att träna..

Till middag idag blir det.. Ja vad heter det?
Makaroner varvat med köttfärssås och ostsås. Liknar lasange.
Det såg alldeles för äckligt ut för att få vara med på bild haha men förhoppningsvis så smakar det ok:)

bare minerals borstar

Godmorgon
Jag har sovit i 10 timmar i natt, det kändes välbehövt! Mitt pluggande igår gick inte så bra för att jag var så trött så jag gav upp vid 9 och somnade på en gång. Idag har vi massage hela dagen så jag har laddat upp med en bra frukost, jag lovar det behövs. Vi kommer att forstsätta med någon fler del på kroppen då eftersom vi bara gjorde rygg sist. Jag ska stanna kvar efter skolan idag och öva någon timma så jag kommer förmodligen hem ganska sent.

Förörvigt så har jag alltid sagt att jag inte ska börja dricka kaffe för att jag helt enkelt inte vill vara "beroende" av något och har dessutom inte trott att det är så bra för kroppen. Igår, på hudlektionen, fick jag ett bra argument till varför man inte ska dricka kaffe - Kaffe torkar ut kroppen


Mina borstar, som vi fick när vi började. har legat i skåpet ett bra tag nu men igår fick dom följa med hem
och jag lovar, dom kommer att bli välanvända


10 kvar

-"Det kommer ju aldrig att hålla ifall att du flyttar till Stockholm själv och Niklas stannar kvar"
Det fick jag ett antal gånger när det var bestämt att jag skulle flytta ner själv. Varför skulle det inte göra det är då min fråga? Jag och Niklas har ett jätte bra förhållande och om man har stått ut med varandra i snart 5 år så tror jag det inte skadar att man bor som särbo under 11 (10 kvar) månader.

Visst, det är skitjobbigt att säga hejdå på söndagarna och inte träffas varje helg men när man läser en intensivkurs med mycket plugg så gör det inte så mycket att man är ensam på veckodagarna.
Nemnas problemas ellerhur hjärtat?



Om man har drömmar så kan man inte bara sturnta i dom för att ens partner inte kan följa med. Man får komma på en lösning helt enkelt!


tack hälsocentralen i lit

När jag kom till hälsocentralen imorse så var min läkare sjuk men jag hade tur i oturen och fick träffa en akutläkare. Han behövde bara stoppa in en såndär örongrej för att se att jag hade fel på öronen!! Förstå vad skönt det är när man har blivit dumförklarad av en läkare (hon på Lits hälsocentral sa iprincip att jag inbillade mig) att få veta att man hela tiden har haft rätt.
Jag kommer inte ihåg vad namnet var men om jag förstod rätt så var något i örat uppsvullet och utav det fick man känslan av att sitta på ett plan som ska landa, det blir ett för högt tryck i öronen. Han förklarade också att det hade med mitt illamående att göra också, för att jag just hade ett för högt tryck. SKÖNT att få det bekräftat. Nu har jag fått piller utskrivna sokm förhoppningsvis ska hälpa och om inte så skulle jag bli skickad direkt till öron. Tack för åtminstonde en vettig läkare.

På skolan hade vi teori hela dagen, eller vi slutade halv 2 idag:) Vi har läst om de olika hudtyperna osv. Så jag ska plugga, göra mat och om regnet ger sig ta en promenad.


Jag har tagit fram rabarber ur frysen och ska pröva på att göra rabarberkräm för första gånger;o


Hälsocentralen

Godmorgon
Jag ska snart befinna mig på hälsocentralen för att beklaga mig om min öron. Nu får det faktiskt vara nog och jag kommer att smälla av om dom inte lyssnar på mig för det är inte okej att ha ont varje dag.. Jag antar att jag kommer att få överdiva en hel del för att få dom att lyssna, det brukar ju vara så på hälsocentraler. Synd bara att jag är förlyld (det var jag sist när jag var där för ett år sedan och då sa dom att öronvärken berodde på förkylningen!!?) 
Som ni kanske förstår så har jag inte så stort förtroende för hälsocentraler.
Förhoppningsvis så tar det inte allt för lång tid för dom så att jag kan komma i relativt bra tid till skolan. Vi har ansiktsbehandling idag, jag tror det är lite teori och så ska vi nog fortsätta där vi slutade sist.

Nej nu måste jag packa väskan och kila iväg!


lika jobbigt varje gång

Det är lika jobbigt varje gång att säga hejdå. Jag vill ha hela min familj och alla mina vänner runt mig hela tiden.
Jag har vinkat av Niklas som är påväg till Östersund nu. Jag vill inte behöva säga hejdå..

Det skulle ha varit skönt med en springtur men halsen säger ifrån, min förkylning har blivit värre, så jag ska göra middag och plugga hela kvällen.


Dalarna med Hanna, Joel och Niklas. Jag har haft den bästa sommaren!


Cykel

Godmorgon
Jag glömde skriva att jag var iväg och köpte en cykel igår:) En liten blå skönhet haha. Jag tror den kommer att bli välanvänd här nere. Jag ska kolla om jag kan få hyra en plats i cykelförrådet istället för att ha den utanför porten, för det kan ju faktiskt försvinna. Men som tur är så står det en såndär skitsnygg röd damcykel med korg brevid min cykel och om det är någon som är sugen på en cykel så tar nog dom den först..

Idag åker Niklas hem men inte förens ikväll:) Jag ska öva ansiktsmassage och ryggmassage på honom innan han flyger hem. Sen ska jag plugga ikväll när han har åkt. Det är mycket plugg och många massager som ska läras in!:)
Nej nu är det dags för frukost!

bortskämd

Jag önskar att man kunde beskriva i ord hur underbar mat smakar.
Mitt hjärta är en kung i köket och det märks när jag ska laga mat.. Jag har aldrig haft chansen att lära mig att laga mat (om man flyttar hemifrån när man är 15 så har man inga förkunskaper, inte jag iallfall) för Niklas har varit den som har stått i köket.

Jag har dock lärt mig en hel del under dom här 4 åren vi har bott tillsammans och har varit duktig att laga mat varje dag sen jag flyttade från Niklas MEN det finns inget bättre än att bli ompysslad med serverad mat:)


Vi har precis kollat färdigt på Prince of persia och slagit på tvn som är större än rummet så.
Jag ska försöka att plugga lite om cellen innan jag somnar. Jag börjar att förstå lite men det ska även fasta i huvudet tills vi har prov, det är lite svårare. Jag har svårt att förstå saker när jag inte kan se eller röra..
Men vem har sagt att det ska vara lätt?

Jag är så förbannat nöjd att jag valde just Elisabethskolan!


husdrömmar

Min kock står och lagar mat och gott luktar det! och jag sitter och drömmer mig bort till hus..
Jag är verkligen totalsåld på hus vid vattnet..


Sundsvall - en miljon, gemig


Cykel?

Godmorgon
Igår kollade vi ju på Clash of the titans, den var bra! När den var slut bläddrade vi på tvn och hamnade på filmen Rescue Dawn och den var riktigt bra (som Hanna sa -Du är ju lite läskig! du tycker om krigsfilmer och sånt. haha)
Vi somnade runt 1 tiden någongång och vaknade för ungefär en timma sedan. Jag måste springa iväg till gallerian och köpa en ny tandborste, eller ett nytt "huvud" till min eltandborste då den har fått åka i golvet några gånger och sade upp sig förra veckan..

Vi har inget speciellt inplanerat förutom att hitta en cykel (beg. cykel eftersom den kan försvinna) till mig:D Vi får se hur vi lyckas med det. Det skulle verkligen vara skönt att kunna cykla till Maxi nu när jag har förstått vart det ligger. Igår när vi åkte buss så insåg jag att det inte alls var långt men jag hade gått helt fel när jag letade efter det.
Ha en mysig dag för det tänker vi ha iallfall!


myspys

Clash of the titans &
choklad fondue



Jag fick inte till några bilder och det var för gott för att ta några bättre!
Nu ska vi bara mysa med massa onyttigheter


Middag


Dagens middag blev hemgjord pizza med
Grönpeppar chorizo
Paprika
Skinka
Mozarella
 
Ost
och en stor klick creme fraiche & ett stort glas brämhults apelsinjuice;)
Bilden gör dock maten orättvis


Storhandling

Gud vilken rolig dag på skolan! Vi har skalpellat hela dagen samt haft teori. Vi har nu gått igenom en hel fotvård och kommer att sätta ihop allt nästa lektion. Det är helt galet, jag har gått i 3 veckor och endå lärt mig så fruktansvärt mycket


Det behövs mycket mat även fast man bor själv. Det är jobbigt när man är utan bil!
Nu har vi handlat, packat upp & maten står i ugnen