Jag kanske är världens bortskämndaste filckvänn eller så har jag bara
en oerhört generös sambo!

Vi gick och kollade på löparskor, eftersom mina är helt trasiga efter några års användning, och hittade ett par som passade perfekt som det var 50 % rea på.
Eftersom jag är väldigt plattfotad så måste jag köpa skorna från Gå & Löp då dom är de enda som fungerar (annars får jag så ont i knäna att jag inte kan träna). Priserna ligger ju runt 1500 så skor därifrån handlar man inte varje dag.
I vilket fall så hittade jag ett par som kostade 1300 med 50 % rabatt som jag FICK av Niklas? Huh?

Hjärtat ♥


käk



Niklas är hos sin kusin och käkar tårta och jag försöker plugga men har inte hunnit så långt. Vi ska iväg till Gå & löpkliniken om en halvtimma och kolla om det finns några nya löpskor till mig (mina har hål överallt) så var tvungen att koka ihop någon snabb mat.
Har ingen aning vad maten heter men det är enkelt och gott=)

Stek köttfärs
Koka skruvmakaroner
Koka sedan ihop
ca 3dl creme fraiche
ca 3dl grädde
köttbuljong
smaka av med chilisås

Blanda allt och strö över ost, in i ugnen och KLART. Super enkelt och super snabbt


Träning & Plugg

Godmorgon!
Söndag morgon och idag ska jag bara träna och plugga. Igår blev det inte så mycket plugg så jag får ta igen det idag.
Men det är väl såhär söndagar brukar se ut? iallafall för mig. Nej dags för frukost och sen ska vi nog ta och röra på oss.


Stieg Larsson


Vi skulle egentligen gå på bio när filmen kom men det blev aldrig av.
Nu har vi sett den och vilken sjukt bra film och ett bra slut!
Dom har lyckats bra med att ha alla lika spännande.
Oftast brukar ju 2 & 3an vara mycket sämre än 1an men det tycker jag inte att det var nu!

Det är få filmer som svenskar lyckas med men den här är helt klart
en av mina favoriter! Noomi Rapace är dessutom en sjukt duktig skådis i filmerna.


Luftslottet som sprängdes

Nu ska jag fortsätta kvällen med att vara allmänt lat.
Morötter & paprika med dipp och filmen "Luftslottet som sprängdes" står på schemat!


home


Jag och affe=)

Nu är vi hemma i staden igen. Jag pluggade liiiite innan jag gick
ut och försökte hitta något att fota men eftersom det inte var så fint väder så
fick det bli bara några få bilder.

Förutom en springtur på 5 km har jag bara tagit det lungt
och bara legat på soffan:o Helt otroligt att jag har klarat
av att ligga still nästan hela dagen=)

Niklas ogillar att vara med på kort men han blev tvingad=)

Bacchus blir alltid fin på kort


plugg

Godmorgon!
Eller jag vaknade faktiskt vid 8 imorse som jag gör varje gång vi är här då Niklas alltid kommer och väcker mig. Förövrigt så var min bild som jag har på sidan här uppe till höger med i öp idag=) Dagen ska bestå av plugg och förhoppningsvis så tar jag mig ut och kan fota lite. Är sjukt sugen på att ta lite kort! Synd bara att jag glömde kabeln till datorn..

Ja, plugga var det ja.

Skidtur & helg

Äntligen helg=)
Jag åkte till mamma en sväng efter skolan och sen vidare till Fjäl. Jag & Niklas tog en skidtur i Lit och fasen vad trött jag blev.
Jag ska plugga ikväll och imorgon så min helg kommer alltså bestå utav plugg, kul va?

Ha en mysig fredag
Puss&Hej

Kort UFdag

Godmorgon på er!

Jag har nästan sovit som en gud i natt, förutom att jag låg och vred mig pga magen i 2 timmar men när jag väl somnade så sov jag.
Nu ska jag upp på skolan och förmodligen så kommer jag gå därifrån lika snabbt då min kompanjon i företaget är sjuk idag. Det är Johanna som har hand om alla papper så jag vet inte rikigt vad jag ska hitta på idag? Men något kanske jag hittar på=)
Men vi har bara planering av montern samt skriva lite papper kvar på vårat företag.

Efter skolan ska jag åka till modern och vänta på att Niklas jobbar klart, han jobbar upp mot våra jämtlands nordligaste ställen idag så han kan bara plocka upp mig påväg hem.


laktosfritt?

Jag är just hemkommen från barnenshus, dom hade rea och mamma skulle dit och kika på bilstolar till Lea så jag hängde med. Det var ungefär som vid öppningen av gina här i östersund.. Seriöst, inte ens vuxna människor kan gå i en kö!?

Min mage är fortfarande trasig:/ eller kan man säga trasig? den är iallafall inte ok. Funderar allvarligt på att pröva 2 veckor med laktosfritt och se om det blir någon förändring för så här kan jag inte fortsätta.
Imorgon ska vi åka till affe och hälsa på=) Jag har tjatat på Niklas nu så jag antar att vi ska åka även fast han måste jobba på Lördag.

Nu ska jag lägg mig och spela sonic haha. Jag ogillar zombie spel för jag blir så förbannat YR men det här kanske passar mig
Jag tänkte avsluta med - ha en trevlig söndag? men det är ju fasen Torsdag.
Puss&Hej


Sammurai

Jag och Angelica tyckte vi förtjänade mat så vi åt lunchbuffe på sammurai och fyfasen vad gott det var. Jag
önskar jag kunde ta med maten hem!


Klassfest/100 dagars

Gårdagen vart super bra för utom att jag fick så fruktansvärt ont i magen av all mjölk som var i drinkarna vi gjorde så vid 1 tiden åkte jag hem från Marite.
Imorse ringde klockan 7 och jag hoppade i kläderna och åkte ut till Noliamässan fram och tillbaka. Jag och Angelica fick en tandborste och sen var vi nöjd, det var ungefär lika intressant som alla andra år vi varit där.

Ett litet bildregn


Vi körde ett "sanning eller konsekvens" spel och här skulle Johanna fria till
någon i klassen.

Johanna & Angelica

Klasskort?

Malin ville att alla skulle köra Macarena dansen på krogen så här håller
vi på att lära oss den.


Så nu är nedräkningen igång! Inte alls så länge förens vi kommer skrika VEM VILL GÅ I 2AN NU? INGENINGEN


RP

Jag kom hem i vettig tid idag endå. Jag gjorde ansiktebehandlig med frans & bryn färg på morgonen och nu på eftermiddagen gjorde jag massage på någon lärare. Som tur var så slapp jag manikyren! Jag ogillar manikyr och antar att det är för att jag har gjort det så många gånger.

Nu ska jag börja pumpa musik och förbereda mig inför kvällen. Jag och tjejerna ska äta nachogratäng & dricka rosa pantern hos mig innan resten av klassen kommer=)
Ha en bra kväll för det tänker då iallafall jag ha!
Puss&Hej

100 DAGAR KVAR!

Godmorgon! Jag somnade inte som en stock fastän jag var så fruktansvärt trött pga av att jag drack ett glas mjölk och åt en macka innan jag hoppade i säng. Min mage ville hoppa ur kroppen! Att jag aldrig lär mig? Jag kan inte dricka mjölk direkt innan jag lägger mig.

Men sömn har jag allt fått så nu är jag pigg och utvilad. Idag är det alltså Onsdag och idag börjar NEDRÄKNINGEN! Fasen tänk att om 100 dagar så står jag där på trappan? Då är jag klar och allt är fritt fram, eller ja i 2 månader tills att jag börjar hudterapeut utbildningen=) ååh ge mig sommar och sol & studenten!


Men nu först, innan vi påbörjar vår galna kväll, så ska jag upp på skolan och göra ansiktsbehnadlig och sen får jag se om jag har några "kunder" inbokad på manikyr & massage. Jag och Angelica går ju nu sista året med 2 orna på onsdagar istället för praktik (vi fick välja det när vi gick i 2an) för att lära oss lite mer än kundbemötande och dom har precis börjat tagit emot kunder (mest lärare nu första 2 veckorna) för att lära sig bla. kundbemötande. Jag torr att när dom har varit ute på APU så får allmänheten också komma, men är inte 100.
Eftersom att 2orna är den första årskullen som läser sitt praktiska inne på skolan så är det toppen att jag och Angelica får vara med=)

Jaja nu ska jag göra mig iordning och möta upp Angelica.

bak såklart



Nej jag kunde inte ta det lungt.. Jag kör en bortförklaring - Vi hade inget bröd hemma och var sugen på det så jag bakade det bröd som jag bakar ganska ofta men jag slänger in receptet endå=)

2pkt jäst
1l Mjölk
50g Smör
1l Vetemjöl
1l Rågsikt
5dl grovt rågmjöl
2dl sirap

(och om du har, 1 kork ättika)

Smält smör & blanda i mjölken till rumstemperatur. Lägg jästen i en bunke och blanda i det fingervarma smöret&mjölken.
Blanda i mjölsorterna och sirapen & ättika om du har det (är inte nödvändigt)
Forma till runda kakor, nagga och låt dom jäsa.
In i ugnen på ca 200 grader.

Jag har iallafall tagit ett lååångt bad med ansiktsmask & hårinpackning så nu är jag som ny, eller så inte. Jag är super trött så ska bara smaka på brödet och sen säger jag godnatt