http://sarasundqvist.spotlife.se/

http://sarasundqvist.spotlife.se/

Six years

six wonderful years


Nytt

Ni hittar mig här framöver http://sarasundqvist.spotlife.se/

Uppför


upp, upp, upp

Måndag

Godmorgon!

Är lite halvsliten eftersom att jag hade inte gräddat klart bröden förens vid 12 inatt. Jag hade inte sagt nej till någon fler ledig dag, kände att gårdagen gick påtok för fort..

Nu jobbar jag iallafall min "lätta" vecka med två kvällspass och 3 morgonpass och ledig hela helgen:) Jag hoppas på inte allt för många massager idag då jag knappt kan böja mig ner pga träningsvärk. Det tog bra igår!

Det kommer att ske lite förändringar här men mer om det ikväll!


Bakdags

 

 

Vi har ju vårat köksbord i vardagsrummet så det finns för lite plats inne i köket (vi bor ju trots allt i en väldigt liiiiten 3a så då får man räkna med lite bänkyta). Vi måste leta reda på en sån "bakbord", mini köksö/köksvagn förstår ni vad jag menar? En sån som man också kan hänga köksredskap på. Iallafall, en sån ska vi köpa såfort vi hittar någon för som nu när jag ska baka så fick jag till en början ställa plåtarna på glovet haha. Sen kanske man inte ska baka två sorter samtidigt. I vår nästa lägenhet (som förhoppningsvis blir en bostadsrätt) så ska köket vara stort, det är viktigast!

 

Vart har alla mina kökshandukar tagit vägen? Jag hade minst 10 förut och nu hittade jag 4? Det försvinner alltid något när man flyttar

Tur det är nära till Ikea.


Söndags middag

Eftersom att vi fick en massa kött i höstas så har vi gjort det till en liten tradition att äta stek på söndagar;) Inget mig emot!

Nu blev det världens sämsta bild då maten blev lite väl sen och jag var dödshungrig så ville jag bara slänga i mig maten och inte ta massa bilder. Men potatisgratängen blev kanongod. Min lilla kock<3


Äntligen

Idag är jag lycklig! Lycklig för att jag äntligen har fått köpa gymkort och lycklig för att jag har kört mitt första pass på över en och en halv månad. Jag har inte tränat sen jag fick veta att jag skulle sluta i Övik, jag blev för deppad och hade ingen ork att träna.. Några få löppass har det blivit med det räknas inte.
500 nkr är det fan värt att få träna där -jättemycket pass, bra öppentider, fina lokaler, man får träna på alla 3t center i tronheim och det är ett stort gym på solsiden ( säkert på de andra också).
Synd bara att jag har kvar mitt F&S kort i Örnsköldsvik som jag fortfarande betalar på, tror det går ut i Augusti...

Jag åkte ner vid 11 och skrev in mig och åkte hem sen för att byta om, promenerade ner och körde pulsstep 45 minuter och mage 20 minuter. Det var svårt med stegen då ledaren pratade fort (på norska såklart) och det var hög musik men efter ett tag så hängde jag med. Hade kramp i magen redan 10 minuter in på magpasset och när vi skulle avsluta med 3 x 40 sek plankan så skakade hela kroppen.

Jag vill ner och träna igen!! Men jag ska vara duktig och vänta med att köra pass tills på tisdag så kroppen får återhämta sig lite.

Nu ska det bakas bröd och städa lite.


Ur bw



Omega smörjer och ger näring.

När du äter Omega Woman Skin + kommer huden att kännas mjukareoch mer elastisk, få ökad lyster och generellt få ett friskare utseende.

Mixen av de essentiella fettsyrorna Omega 3, 6, 7 och 9 är välgörande för hjärtat, cirkulationen, leder och hjärna. Omega 7 från havtorn är känt för sina goda egenskaper att återuppbygga funktionen i kroppens cellmembran, bindväv och slemhinnor vilket motverkar torra ögon, näsa, hals, mun och svalg. Omega 7 motverkar även torra slemhinnor i underlivet varför detta kosttillskott särskilt rekommenderas för kvinnor i övergångsåldern.
Omega Woman Skin + är även laddad med vitamin E, D, biotin samt antioxidanter som stabiliserar de omättade fettsyrorna. Rekommenderas som allmänt ”bas”-kosttillskott i stärkande och förebyggande syfte.

3T

ÄNTLIGEN! Idag ska det fixas gymkort punkt
och träna som en gud om jag får komma igång idag.

 


Ur bw


För att kroppen ska fungera optimalt behöver den regelbundet olika näringsämnen. En varierad daglig kost med frukt, bär, grönsaker, örter, bröd och fet fisk på menyn kan ge kroppen vad den behöver, men faktum är att de flesta människor har nytta av ett bra multivitamin- och mineralpreparat.
MultiMinerals Antioxidant är ett bredspektrat tillskott som täcker kroppens dagliga behov av de flesta essentiella näringsämnen. Det är allmänt hälsofrämjande, ger ökad energi och välbefinnande samt stärker hud, muskler, hjärta och skelett. Helt enkelt en genväg till sundare hälsa och mer ungdomlig hud.
Tabletterna innehåller samtliga vitaminer, en lång rad mineraler och antioxidanter från växtriket. De innehåller även noga utvalda örter, frukter och bär sammansatta utifrån antioxidant-innehållet och deras effekt på huden

Hård som sten

haha igår var verkligen inte min dag, jag lämnade huvudet hemma när jag gick på jobbet. Men nu är det en ny dag och om 9 timmar har jag helg! (en dag iallafall..)

Flög upp innan klockan ringde för jag trodde lillen satt och rev på stolarna(!!), blev förbannad men det visade sig att hon låg och lekte på mattan, svimmade nästan (eftersom jag rest mig upp så fort) och försökte ta mig tillbaka till sängen. När jag väl kom till sängen trodde dom att "nu är det dags att vakna" så jag kunde inte somna om. Jag var arg när klockan ringde och som jag skrev tidigare så sitter stora kissen och tigger tills hon får "slicka tallriken" men jag vägrade ge henne tills hon satt där med sitt "det är så synd om mig" ansikte.. Jag måste bli lite hårdare, till och med en katt kan göra att jag ger med mig? Gråter när jag ser en bild människa (även fast personen kanske har ett helt underbart liv), mår jätte dåligt när jag ser en människa i rullstol osvosv.

Mest troligt så är det fullbokat idag så dagen kommer nog att gå jättefort
!

oskyldig


Ett litet tips

Jag är en riktig torris och förut har jag varit så fruktansvärt torr på benen och armarna. Förra vinterna började jag använda Decleors nourishing body milk, en creme för kroppen som vårdar, mjukgör och reparerar extra torr hud. och sen jag började använda den har jag har aldrig mer varit torr! På sommaren går jag över till en lite lättare moisturising body milk.


"Med djupverkande växtessenser och växtvaxer som ger näring, tillför fukt och motverkar hudirritationer. Hudens skyddsbarriär och immunförsvar stärks, cellförnyelsen ökar och huden känns åter mjuk och behaglig. Verkar även uppstramande på mogen hud"




Ur bw


Inshape har en fettreducerande & formande effekt.

InShape + har med sina utvalda örter och mikronäringsämnen en fettreducerande, formande effekt på kroppen. Tabletterna innehåller utvalda örter och mikronäringsämnen som formar kroppen genom att bryta ned fett och öka förbränningen.

InShape minskar fettvävnader, sätter fart på förbränningen och ser till att avfallsprodukter transporteras ut ur kroppen.
• Främjar nedbrytningen av fett
• Ökar fettförbränningen • Hjälper kroppen att rensa ut avfallsprodukter
• Stimulerar cirkulationen
• Stabiliserar blodsockerhalten
• Motverkar inflammationer

Sista ur BW

Jag hoppas jag har fått med alla 8 kosttilskott:) Jag själv har beställt hem beyond wishes step by step paket till mig själv och spotless skin till Niklas (inte för att han har så mycket problem men jag vill ha någon att testa på:)
Jag ska starta med paketet så fort jag har kommit igång med träningen igen! Paketet innehåller cellutox, inshape samt probiotica.


Tre olika preparat som i tre steghjälper till att rena kroppen och forma figuren. Det är en 30 dagars kur!!
Cellutox och InShape + innehåller noggrant utvalda örter som stimulerar kroppens naturliga avgiftnings- och utrensningsprocesser samtidigt som de bryter ned fett och ökar fettförbränningen. Probiotica + bidrar till en friskare tarmflora.

STEG 1
Innan du påbörjar en viktminskning är det viktigt att förbereda kroppen för att få bästa resultat. En utrensningskur är en bra början. Cellutox främjar kroppens naturliga reningsprocesser och stimulerar leverns avgiftningsfunktioner.

STEG 2
När fettvävnaderna minskar frigörs avfallsprodukter i blodet. InShape + minskar fettvävnader, sätter fart på förbränningen och ser till att avfallsprodukter transporteras ut ur kroppen.

STEG 3
Det är inte ovanligt att man får mag- och tarmbesvär när man lägger om kosten. Probiotica + bidrar till en friskare tarmflora och en bättre matsmältning.

Om lite mer än en månad får ni höra vad jag tyckte!