lilla lea

Jag var ju super hungrig när mamma och Johannes kom för jag hann inte slänga i mig något annat än ett äpple så Johannes bjussa på pizza=)
Efter att vi alla var fullproppade med mat så åkte vi till Österåsen och här är jag fortfarande. Jag har fotat Lea lite nu på kvällen.
Imorgonbitti ska jag först upp till pappa och hämta hans bil och sen åker jag och hämtar affe i Fjäl. Sen åker vi vidare upp mot fjällen, GÖTT.


fyyy

fyyyyyy vilken hemsk morgon! Johanna ringde mig precis när jag tänkte duscha och äta frukost och var helt förstörd. En rektor på skolan hade skällt ut henne pga balen som vi håller i på Gamla teatern, det var polisanmälingar och det ena med det andra. Så jag hann knappt klä på mig innan jag åkte upp på skolan. Balen som vi är med och anordnar är för de 3or som tar studenten nu och den har funnits i alla år. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur störd den här rektorn var men det har jag inte lust med.
Jag gick iallafall och pratade med min mentor som skulle ta sig ett snack med honom då han hade betett sig förbannat dåligt.

Jag hann inte äta någon frukost efter springturen eftersom jag fick så bråttom upp och sen var vi tvungen att springa ner på stan och fixa massor inför UF. Jag hämtade upp Lea vid halv 1 och gick en stund på stan med Anneli med förhoppningar om att hon skulle somna om men icke. Nu sitter jag hemma och har precis fått lillskrutten att somna.
NUUUU måste jag få i mig någon mat, fan jag har inte ätit sen igår..


fullsatt dag

Godmorgon
Jag vaknade och var alldeles tjock i halsen men det brukar oftast gå över efter en stund så jag tog en springtur. Det gick mindre bra.. Min hals var inte helt okej och jag kunde bara springa några hundra meter åt gången innan jag blev döds trött. Antingen är det allergierna eller så håller jag på att bli sjuk, jag tror dock det förstnämda.
Idag är jag ledig men har en hel del som ska hinnas med

-Ett sista mentors samtal innan studenten vid klockan 10
-GP (uf)
-Vision2 (uf)
-Telogott (uf)
Dessutom ska jag vara barnvakt åt världens sötaste tjej (lillasyster såklart). Efter allt detta åker jag hem till mamma och imorgon åker vi förhoppningsvis upp till Bågavattnet och firar valborg.
Dags att hoppa in i duschen och dra sig mot skolan



Tillverkning

Idag har vi varit i Alsen hela dagen och satan vad choklad vi har tillverkat. Vi gjorde smakerna messmör, svartvinbär och Baileys. Jag gillar inte messmör och trodde den skulle bli äcklig men guuuud vad god den blev, den smakade som kola ungefär=) Magen är fullproppad med choklad för den som undrade. Påvägen hem så stannade vi till på Wången för att hämta papper ang en paketresa som vi ska erbjuda på mässan. Vi blev bjudna på middag där av en som Johanna kände så med magen full av mat och FÖR mycket choklad rullade vi vidare mot staden.
Jag är supertrött efter den här dagen så nu är det sängen som gäller.
Imorgon är jag ledig men har massor som ska göras


Chokladtillverkning

Idag ringde klockan way to early.. Jag och Johanna ska iallafall upp till Alsen och tillverka choklad, ungefär dubbelt så mycket som sist! Fasen vad vi ska sälja på SM.
När man är upp hos Tina (vår rådgivare) så måste man äta choklad tills man kräks och det är inget jag och Johanna säger nej till. Men man mår som man förtjänar sen också. Hon är så jäkla härlig Tina och hon är en grym rådgivare. 

Jag kommer väl rullandes hem någongång ikväll.


Förra gången när vi var uppe till chokladverkstaden


qwerttyuiopå

åååååh vad jag är less på mina allergier. Är jag hemma mer än 2 timmar så ramlar huvudet av, så jäkla ont gör det! Katthår + pollen =skitallergi
Jag går och gräver ner mig, hejdå

JHT

Arbetsförmedlingen vad rätt intressant och lyssna på, dom hade en hel del att säga. Jag är glad att jag har sommarjobb efter studenten och fram tills att jag börjar skolan. Det är visserligen bara 2 månader men det är ju alltid något.
Mötet med turistbyrån gick bra och på torsdag ska vi kolla runt det sista till montern, fasen vi åker ju nästa söndag så det känns lite små stressat!.

Det är inte heller så långt kvar tills jag fyller år, balen, mösspåtagning och ja, allt. Allt går så fruktansvärt fort.

 


Här river dom lägenheten genom att klättra i gardiner,
riva ner handukar & sängkläder från alla hyllor mm.
Dags att städa upp och göra käk


arbetsförmedlingen

Fyyyy vilken mardröm jag hade i natt. Det var en blanding mellan desperate housewives, wallander och typ wrong turn och det var jävligt sjukt!

Idag ska klassen till arbetsförmedlingen på svenskan för att, ja? alla kommer vara arbetslösa efter studenten och behöver dom? I vilket fall så tror jag att vi slutar efter den lektionen. OJ jag måste kila, vi ska snart vara där! Tur att jag har nära.

pollen

Jag och niklas tog en promenad upp till Hanna fram och tillbaka. Det känns att pollenskiten börjar smyga sig på och jag blir både täppt i näsan och huvudet värker. Jag ser verkligen inte fram emot när allt börjar blomma, då blir jag så fruktansvärt trött att jag sover så fort jag får tillfälle på dagen och alldeles för många timmar på nätterna. Synd att det inte fungerar med allergimedicin..


Så fort jag blir täppt så slänger jag på glasögonen eftersom jag alltid
får ap ont i huvudet.


Foto

Det blev ett rätt så jobbigt pilatespass. Jag åkte upp på foto och lånade hem en fotobilxt.

Jag tänkte åka hem till mamma och försöka få till studiobilder på lillskruttan=) Niklas blev jätte glad när han såg vad jag hade med mig så han packa upp på en gång.


Måbra

Jag börjar dagens inlägg med att säga GRATTIS JOHANNA!

Idag har vi I-val och på Måbra skulle vi ha ett pilatespass sen foto är jag så gott som klar med:) Imorgon är sista skoldagen den här veckan och då går jag fram till 11 30 och efter det har vi möte med turistbyrån ang UF mässan, onsdag åker vi upp till Alsen och sen har jag ledigt på Torsdag & Fredag. Riktigt härligt vecka med andra ord.

 

 

Det är super bra väder ute idag igen!!


Söndagsgöra

Nu har Niklas fixat bluetooth på min dator, som har vägrat fungera sen förra veckan, så jag kan iallafall få över lite mobil bilder.
Det har varit en väldigt typisk söndag här hos oss med träning, städning, handlat mat & tvättstuga. Just nu så går tvättmaskinen och jag har precis stoppat in bröd i ugnen -Grekiskt lantbröd.


När damsugaren sätts igång så springer båda och gömmer sig
& lillen hittade det bästa gömstället idag


Stockholm


ÅHHHHH vad jag längtar!!!!


Löptur

Klockan är  strax 11 och det är super bra väder ute. Jag ska snart sätta på mig jogging skorna och springa ut till Friskis & Svettis.
Jag har inte hunnit föra över alla mina bilder till min dator än så det är fortfarande klent med bilder här. Dessutom glömde jag kameran hos Johanna i Fredags. Jag ska se om jag orkar ta tag i det ikväll eller inte.
Igår åt vi middag i Fjäl och det blev grillat=)

Dags att kila iväg, löptur och styrketräning


prima ballerina

Härligt kväll igår dock slutade den inte på krogen utan i sängen. Kanske lika bra?
Så fort jag slog upp ögonen imorse så ville Niklas att vi skulle åka till Fjäl, sagt som gjort. Just nu sitter jag hos modern för Niklas skulle iväg och fiska och det var ingen hemma i Fjäl. Jag tog en promenad med Lea hem från Johannes föräldrars gård så nu sover hon som en stock.
Jag åker nog tillbaka till Fjäl lagomt till middagen haha=) Ha en härlig dag, det är suuuuper fint väder ute!


Hon bara växer och växer