31/8

Godmorgon
Igår kom Niklas till Övik runt 17 tiden igår så han satte sig och väntade på mitt jobb tills jag slutade och sen gick vi hem tillsammans. Jag åkte och köpte pizza och sen satte vi oss och kollade på en film! En skön tisdagskväll;)
 
Niklas börjar inte plugga förens på fredag så han är ledig fram tills dess. Jag åker ju till Stockholm på Fredag på kick off för Darphin men kommer hem mitt på dagen på söndag så jag hinner träffa N innan han åker till Abisko;)
Jag trodde först att han skulle åka på söndag men som tur var det inte förens tidigt på måndag morgon.
Nej, dags att göra sig iordning! Ha en bra dag:)


SISTA AUGUSTI

Godmorgon
Det var tungt att kliva upp imorse.. Men när jag väl har klivit upp så är jag oftast superpigg och så var det idag också.
Katterna ville ut och in i omgångar i natt, jätteroligt. Snäll som jag är så klev jag upp och gick dom är jobbiga 2 m till fönstret för att öppna och stänga, i vanliga fall så brukar det flyga både katter och kuddar (det brukar dock inte vara meningen att jag "sparkar" till katterna utan det gör jag i sömnen och så får jag höra morgonen efter av Niklas hur jävla taskig jag har varit och sparkat iväg dom).
Iallafall, Niklas kommer idag runt 14 tiden om han hinner med tåget. Jag tror han är påväg upp till Umeå nu redan så han borde hinna med det.

b1 & b2


ATT TRIVAS

Idag när jag satte mig och gjorde en ansiktsbehandling så kände jag verkligen att "fan vad jag älskar det här" och jag har väl skrivit det 100 gånger men jag skriver det igen -jag trivs verkligen på min arbetsplats!. Det känns så himla rätt, jag har verkligen valt rätt yrke!
Jag har redan målat upp nya mål för framtiden men det är ett annat kapitel och några år bort.

Niklas ringde med bra nyheter! Han kommer hit redan imorgon mitt på dagen. Han skulle jobba på morgonen och sen åka upp till Umeå för att lämna firmabilen (jag trodde han skulle vara tvungen att åka ner till sthlm med den, tur att det inte blev så!) och sen tar han botniabanan ner till Övik;)

Jag har precis slängt i mig lite pasta och ska börja att göra mig iordning för att köra ett cirkelfys pass. Igår tog jag dubbla vikter på bodypumpen och var riktigt trött när jag var klar men träningsvärken har fortfarande inte kommit? Men imorgon kanske?



29


Vilken jäkla dunderfrukost jag laddade upp med imorse! Efter jobbet ska jag iväg på ett cirkelfys pass så det gäller att ladda med mat haha. Jag vaknade upp vid klockan 5 imorse och fick lov att kliva upp för att släppa in ena kissen och släppa ut den andre men jag hade inga problem med att somna om sen.

Det är jätte fint väder idag, såklart, och jag tycker det är jätte svårt att klä sig rätt! Förra veckan så var det sol när jag vaknade men bara runt 15 grader (i skuggan visserligen) men lite sådär halvkyligt och sen när jag har gått ut på lunchen har det varit tokvarmt och jag har haft för mycket kläder. Så chansa och klä sig för lite och riskera att frysa eller chansa att klä på sig för mycket och dränkas i svett?

BRÖD


Jag tog en promenad imorse och passade på att gå förbi affären och när jag kom hem satte jag igång och bakade igen. Jag gjorde american cookies och tekakor som Anette brukar göra (dock blev inte mina lika fina haha) här finns iallafall receptet.


29

Jag laddade ner The green hornet igår men den var så dålig att jag slog av efter halva och istället lade jag mig och läste. Idag har jag inget speciellt inplanerat förutom bodypump intervall vid 18 tiden ikväll så fram tills dess måste jag hitta på något!


.


Nu myser jag ner mig i soffan med fruktsallad & en komedi.


MÖBLERING


Jag har möblerat om i alla våra garderober (det här är vår första lägenhet där dom faktiskt räcker till!). Tröjor, jeans, klänningar, skor & jackor har alla fått egna garderober.
 
Då skohyllan är full så har både mina och Niklas skor fått legat i kartonger, tadaaaa


DAGENS



reafynd


FALSK TOSCAKAKA


Idag är en typisk bakardag! Recept hittar ni här 


SUN

Vad roligt det är när räkningarna kommer halvårsvis.. Bilförsäkringen, hemförsäkringen, bredband osv. Lönen bara flyger iväg. Det är ju visserligen skönt när det är betalat ett halvår framöver men det svider lite när man ska ut med så mycket pengar samtidigt. Men jag ska inte klaga, vi har det rätt bra endå. Man ska vara glad att man har ett jobb, mat och någonstans att bo.

Igår var det så varmt när jag kom ut från Willys att jag trodde det var i Thailand jag hade hamnat, det var så äckligt kvavt. Vi hade inte sol under hela dagen men vid halv 10 igårkväll var det nästan 19 grader.
Idag ser det ut att vara lite ruggigt ute men termometern visar något annat. Jag ska kila iväg på bibblan och lämna igen lite böcker samt hämta några nya innan jag ska kika runt lite på stan.


Jag pratade med brodern igår och han var på väg söderöver för att ta flyget till Bulgarien om någon dag. Jag är faktiskt inte alls avundsjuk på resemålet (jag har varit där två gånger och det får vara nog) men att ligga på en strand hade inte varit fel.


BLING

Nu har jag gått på helg! Direkt efter jobbet sprang jag ner i tvättstugan och sen åkte jag och handlade. Nu står det en pizza i ugnen och jag ska städa upp lite här hemma och sen ska jag ladda ner någon film!


Gick in på glitter för att köpa hårsnoddar, hårspännen osv och sprang på dessa söta örhängen!


RUBRIK

Jag vaknade med såndär härlig träningsvärk idag! Inte så illa att man inte vill ställa sig upp utan helt lagom.

Då var det fredag igen och jag jobbar till 17. Jag tar ut 45 minuters lunch måndag-torsdag och slutar istället en timma tidigare på fredagar. Den där timman gör faktiskt jäkligt mycket och som jag skrev för någon dag sedan så har jag inget speciellt inplanerat, ett tag tänkte jag åka på IKEA för att köpa de sista grejerna till lägenheten (hur kan en ex hel förpackning bestick komma bort i flytten?) men kände att det är roligare med sällskap. 
Förövrigt så är det sista helgen själv här för på onsdag kommer Niklas och stannar!:)


Jag har gjort en jätte förstoring (78x110?) på den här bilden som jag omöjligt kan hitta en ram till och då har jag letat i Umeå, Övik & Ösd. En till anledning till att åka till IKEA


ENKELT

På tok för trött efter en lång arbetsdag + 1 & 1/2 timmas spinning/bodypump! Det kändes inte som att huvudet var med under passet, kroppen bara flöt med men hjärnan var någon annanstans, skit läskigt. Så nu är det vila för mig under 2 dagar, det kan ju vara så att kroppen behöver det.. Vem vet?
Jag har precis betalat räkningar så nu är det CSI och grekisk yoghurt som gäller innan det är dags för sängen.


På lunchen sprang jag och letade efter några enkla tröjor att ha under rocken på jobbet och dessa två fick följa med hem.

25

Vaknade till ett grått och höstliknande övik idag! Någon där uppe tyckte väl att vi har haft på tok för bra väder nu i några dagar.
8 timmars jobb väntar innan det är dags för bodypump & spinnig! Jag kommer att vara död efteråt, det vet jag. Eller åtminstonde imorgon när jag ska försöka ta mig upp ur sängen..

Det är ju den 25 och idag ska lönen ramla in på kontot, härligt härligt. Jag har ju faktiskt inte tjänat egna pengar på ett helt år. Nästa månad börjar jag dessutom att betala av för skolan och det känns himla skönt. Alltså inte att bli av med en massa pengar utan att jag faktiskt kan krympa lånet varje månad. Något jag ogillar är den där förbannade räntan, vad ska det vara bra för?

Nej nu är det dags att äta frukost och cykla iväg till jobbet (vad skönt det är när man har max 5 min till jobbet och slipper åka tbana/buss!)


Äntligen har jag fått till facebook, det var ett jäkla strul innan det gick att börja använda.