BÅLSTA

Jag har spenderat hela dagen ute i Bålsta! Super härligt! Jag kom dit lagom till lunch, sen käkade vi tårta (Anna har fyllt år så hennes familj och min kusin Anna var också där) och jag stannade kvar och åt pizza med Anna, Mats och Alma. Sen körde Mats mig hem samt att vi åkte förbi willys så jag fick fylla på kylskåpet, guld värt! Jag tror aldrig mitt kylskåp har varit så fullt sen jag flyttade hit. ´Min frys är alltid full men kylskåpet brukar oftast eka. När jag bodde med Niklas var det tvärt om, konstigt.

Igår satt jag och planerade massor med mat jag ska göra så förhoppningsvis så behöver jag inte gå iväg och handla något nu förutom mjölk. Jag måste bli lite mer ekonomisk när det gäller mat och det kanske är en bra början att planera allt man ska käka, vi får väl se i slutet av månaden hur det har gått.

Nu ska jag läsa lite till provet på fredag samt till redovisningen imorgonbitti. Vi har makeup imorgon och har gjort ett lite mindre arbete i grupp om utsmyckning under 1900-talet, jag har skrivit om makeup under 1900-talet och ska berätta lite smått om det.
Så jag ska kolla igenom apparaturen nu och sen är det nog läggdags.


KLOCKAN

Godmorgon
Vad skönt att vakna och inse att man faktiskt kan ställa tillbaka klockan en timma och fortsätta att sova.
Jag vaknade några gånger imorse utav att det regnade ute. Det låter så fruktansvärt högt så det är omöjligt att inte vakna.
Nu är klockan halv 10 och jag ska snart ta en promenad innan jag åker iväg till Bålsta och hälsar på:)

TONIGHT


DINNER

En väldigt enkel Lördagsmiddag

Färskpasta, broccoli & cream fresh med vitlök


FIN

Gud så fin min lägenhet är nu!
Jag har varit jätte irriterad över damsugaren som finns här för den var verkligen sämt, det spelade ingen roll om man damsög eller inte för det syntes ingen skillnad. Jag hade dessutom kollat så att påsen inte var full (den var knappt halvfull) och att inget satt fast i själva skaftet.
MEN idag så bytte jag påse bara för att och världens sämsta damsugare förvanlades till världens bästa!! Jag tog dessutom tag i fönstrerna som var sjukt smutsiga, dom var smutsiga redan när jag flyttade hit.

Så nu sitter jag i en välstädad lägenhet, min salongspärm är nästan klar och jag ska börja läsa lite om produkter.
Matilda undrade om jag ville komma till henne ikväll men jag funderar faktiskt på att placera mig i soffan ikväll med Decleor och MD pärmen.


BRUDPAR

Idag är världens finaste brudpar i tidningen:)


PROMENAD

Innan jag gick ut och promenerade så gick jag in på gallerian och letade efter en mössa. Hittade en inne på Cubus och eftersom att dom har utförsäljning så kotade den 10:- och jag som aldrig har kontanter ville inte gå fram till kassan och dra kortet för 10 kronor. Så jag kollade lite till och hittade ett par örhängen som jag tänkte "om jag köper dom också så behöver det iallafall bli pinsamt att dra kortet". Problemet var att dom också var på REA och det såg inte jag så när jag skulle betala bad hon om 20 kronor haha.
Jag borde ha lite kontaner i plånboken iallafall för jag tycker iallafall att det är pinsamt att betala med kort när det gäller så lite pengar.


LÖRDAG

Godmorgon
Vad skönt det var att få vakna utan att mobilen ringer. Visst jag är en morgonmänniska men när klockan ringer 7 varje morgon så är jag oftast inte så där superpigg bara för att det är en rutin.

Det ser ganska grått och trist ut ute men jag tror endå att jag ska ta en promenad. Men det skulle ha varit kul att gå in på gallerian och bara kolla också:)
Jag måste göra någonting så att jag blir pigg innan jag sätter mig och skriver. Sen skulle det behövas städas här också.. Det vill jag däremot inte göra.
Nej nu ska jag gå ut, jag måste ha luft!


GREYS

Det var meningen att jag skulle kolla på en film men istället började jag kolla igenom resten av Greys som jag egentligen skulle ha kollat på tåget i fredags (jag fick ju ingen sittplats och mitt batteri räckte bara för 3 avsnitt..).
Så jag ska kolla på de sista som gick att ladda ner nu och sen kommer jag nog att somna, jag behöver sömn!

Min hals är ju helt ok men jag har lovat mamma att inte träna än på ett tag så att jag verkligen är helt frisk. Jag brukar vara duktig på att börja träna direkt efter att jag har varit sjuk och då är jag istället förkyld i flera veckor. Så imorgon ska jag bara ta en promenad och inget mer! och kanske en liten promenad i gallerian:)


Ge mig en fin höstdag imorgon, tack


HELG

Vi hade ab fram till klockan halv 3 idag så jag hann inte göra någon massage, synd för det hade verkligen behövts men jag får stanna nästa vecka.
Efter skolan åkte jag till Häggvik och handlade så jag kom precis hem. Dom har coop forum, city gross, willys och Maxi brevid varandra men jag väljer alltid Maxi (det är min favorit affär;)). Idag hade dom minst 10 st olika smakprovs ställen och alla var på massa godsaker. Dom hade blandannat den nya chokladen (den från Lindh som finns i vit, ljus och mörk) och MUMS vad god den var, synd att den är så jäkla dyr och sen hade dom också någon chokladtårta som jag smakade innan jag gick iväg.

Jag har köpt glass och ska se på film ikäll:) Som en belöning till mig själv för alla prov den här veckan.
Imorgon har jag inget inplanerat förutom att skriva salongspärmen, jag ska bara ta det lungt och hoppas att det blir bra väder så jag kan vara ute.


Man fick köpa både shampoo och balsam för 79:-, billigt!
Jag köpte ju för inte så länge sedan 1500 ml från Loreal men tydligen så har jag inte torrt hår längre så det blev alldeles för fett för mitt hår.
Jag tror faktikst aldrig att mitt hår har mått så bra som det gör nu, det växer som aldrig förr och är mjukt:) Tills jag har gått ut så har jag förhoppningsvis lyckats spara ut det så som jag vill ha det.


AB

Då var det fredag igen. Jag var först och främst hemma i tills i måndags, flög till sthlm med feber och sov i två dagar så det är nog inte så konstigt att veckan har gått så snabbt.
Just nu känns det lite sådär halvjobbigt då jag inte har någon resa inbokad hem förens i Jul. Jag skulle boka en resa den 1 december och stanna hemma torsdag-söndag men SJ höjde sina priser över en natt och jag tyckte biljetten blev för dyr. Men jag måste åka hem något mer!

Idag har vi först teoriprov i AB, ett mindre prov, och sen ska vi lägga masker. Jag håller tummarna för att vi inte ska köra igenom hela ansiktsbehandlingen idag för jag skulle behöva sluta en timma tidigare, jag måste nämligen göra en massage på Matilda. Vi ska göra 4 massager tills Fredag nästa vecka eftersom att vi ska vara lite mer säkra på den när vi går ut i salong och jag har bara hunnit med en (eftersom vi har haft så mycket prov).

Nu måste jag läsa på lite mer om provet och sen ska jag åka in till skolan.


REA

Det är INTE snällt att dom har röda skyltar som det står REAREA KOM OCH TA MIG överallt inne i gallerian..
Jag skulle gå in och köpa plastfickor till min salongspärm och såg direkt när jag kom in 4 butiker som hade REA (det är dom butikerna som ligger närmast "min" utgång) INTE snällt, inte snällt.

Jag erkänner, jag drog mig mot dom butikerna såg massa kläder, pillade lite på dom, släppte taget och gick hem!


27 NOVEMBER


TACK SÅ MYCKET!

Jag hoppas på hjälp så jag får väl hålla tummarna. Jag ska dit om en månad och kommer att vara laddad för att skälla ut dom om de säger att dom inte kan hjälpa mig (sist när jag var så arg så fick jag vänta i över en timma och hade sån huvudvärk att jag började gråta när jag gick ut från hälsocentralen men förhoppningsvis så är dom som är specialiserade på öron bättre än hälsocentralen).
För inte fan tänker jag gå runt med huvudvärk varje dag.

Om dom inte kan göra något ska jag tatuera in -Hej jag är sjukskriven på halvtid och har inte fyllt 20 år ännu i pannan 


AVKLARAT

Hemma från skolan igen. Provet gick, ja konstigt nog ganska bra (tror jag iallafall). Jag vet att jag har lite felstavningar. Men som tur var så kom inte sånt som jag absolut inte kan. Problemet med det här provet var att det var så fruktansvärt mycket latin och varje latinskt ord hade en lång förklaring.
Som ex panceras som är bukspotkörteln, då är det först en förklaring om just bukspotkörteln och sedan en förklaring om de 3 enzymerna som spjälkar fett, protein samt fett + deras latinska namn. Ja ni kanske förstår, det var en hel del.
Men nu är det över och jag ska börja läsa inför provet imorgon. Det är inte stort alls men jag har inte ens öppnat häftet då det varit så mycket hittills så det är bäst jag börjar.

Annars så börjar det att närma sig för oss i B-klassen att slussas ut i salongen. Alla är nog lika nervösa och idag efter Anatomin så pratade vi en hel del om de första dagarna. Jag tycker endå att jag har en ganska bra bakrund med tanke på att jag har fått tagit kunder själv och gjort behandlingar både på Skönhetscenter (mindre behandlingar som ex manikyr) och även på skolan under sista året. Men visst jag är också nervös och kommer förmodligen att skaka som ett litet asplöv när det är dags. Alla moment, alla olika behandlingar samt att hålla tiden varje gång. Samtidigt så längtar jag så oerhört mycket!

Jag pratade med Niklas igår om efter examen och det får mig bara att längta ännu mer. När jag är klar så kan jag arbeta med det jag vill som färdigutbildad hudterapeut, det är häftigt:) Jag har redan börjat spana på olika ställen som jag är sugen på, men det håller jag för mig själv!

PIGG

Godmorgon
Jag vaknade upp pigg och kände direkt att halsen var bättre. Jag kan svälja! Det är inte borta men mycket bättre:) Nu behöver inte världen gå under längre pga att jag är sjuk.. haha jag blir så hjälplös när jag är sjuk och jag tycker synd om mig själv. Men jag nästan aldrig hemma och är sjuk, jag mår dåligt utav att känna att jag inte gör nytta.

Så idag slängde jag på mig makeup och fixade håret och gud så mycket friskare jag såg ut haha:) Så nu ska jag kila iväg till skolan och ha anatomi + prov.. Jag längtar inte och ni förstår säkert varför. MEN jag tänkter inte gräva ner mig om det inte går bra, det är bara att ta nya tag isåfall.
PUSS&HEJ och ha en bra Torsdag