SISTA FEBRUARI

Vi har haft ganska mycket att göra idag så dagen gick himla fort. Jag är inte lika trött som jag brukar vara men jag önskar nästan jag var det för Niklas överraskade med en ny bäddmadrass:) Vi köpte ju ny säng i december när Niklas flyttade ner men han har inte varit helt nöjd med bäddmadrassen och idag hade han fått nog och köpt en ny. Den ser himla mjuk och mysig ut så jag vill att vi ska gå och lägga oss typ nu!

Jag ska nog lägga mig och plugga i sängen;)


LILLA ÖSTERSUND

Godmorgon
Jag tog en liten sovmorgon eftersom att vi har salong idag = sen kväll. Vi har salong måndag-onsdag och sedan rep och apparatur torsdag, fredag så det kommer förmodligen blir lite sämre uppdaterat.


I lilla Östersund så känner alla varandra och när en person försvinner så är det alltid någon som känner denne.
En kompis, kompis, en bästa vän, en familjemedlem, en klasskompis eller någon som man gick i samma skola som. Under de tre åren jag gick på PC var det alldeles för många gånger det stod tända ljus och blommor vid ingången, för många som saknade sin vän. Det gör ont.
Olycka eller inte, alla hade hela livet framför sig..
rip

MASSAGE

Jag har avklarat ett spinningpass med en galen ledare, galen men bra! Mitt i passet skulle vi köra armhävningar och det var något nytt för mig. Under dom åren jag har gått på spinning så har jag aldrig haft med armhävningar? Jag tryckte i mig lite godis innan jag gick iväg så jag hade massor av energi haha och när jag kom hem hade Niklas gjort tacos.

Jag har också hunnit med att baka sen jag kom hem men innan brödet åker in i ugnen så måste jag göra en helkroppsmassage på Niklas. Jag har rep på torsdag så jag måste köra åtminstonde en gång innan dess. Niklas sa inte nej till en timmas massage iallafall;)


SÖNDAG

Godmorgon
Igårkväll pluggade jag ursprung och fäste på kroppens muskler tills dom fastnade! Provet är på fredag så jag hinner läsa igenom en hel del innan dess.
Jag har bestämt mig för att gå upp i Decleor även fast det är mer än dubbelt så mycket ingredienser att lära sig, men det ska nog gå. En liten utmaning helt enkelt.
MD är lätt och har mindre produkter men jag känner mig säkrare på Decleor. Igår började jag läsa på aktiva ingredienser och ska fortsätta idag.

Camilla kommer till kista vid 12 och då ska vi sätta oss på ett cafe och skriva klart ett mindre arbere tills nästa vecka. Vid 16 ska jag iväg på ett spinningpass och träna bort träningsvärken.

Nej dags för frukost innan jag ska springa ner i tvättstugan.

MIDDAG


Jag och Niklas käkade sallad till lunch efter träningen så vid 2-3 var båda super hungriga och hade noll matidéer, lösnigen fick blir foocourt! Vi har köpt med oss godis hem så resten av kvällen kommer jag att spendera i min onepiece med plugg och förhoppningsvis så hinner vi med en film till ikväll.

Igår kollade vi på 127 hours och det var en såndär äcklig film när man fick se en människa bli så desperat att han skar av sin egen arm..


RYSS


Anne frank aka Sara typ..
hahah inte alls en bra dag för foto. Jag ser ut som en ryss/polak idag


BODYPUMP

Jag har tagit på mig mina easytone och ska köra igång med ett bodypump pass såhär på morgonen;) Jag har tvingat med mig Niklas som aldrig har varit på ett pass förut;o
Han går ju med rätt person första gången -hon som alltid ska tävla och kör tills kroppen ger upp.. Men grymt skönt ska det bli, jag saknar träningsvärk!


FREDAG


Så dagen är slut och när jag kom hem hade Niklas gjort en supergod sallad:) Ikväll blir det myskväll med grönsaker och dipp framför en bra film! Imorgon efter 10 ska vi iväg på bodypump så det blir inte allt för sent ikväll. Ha en mysig fredag!


LUGG

Jag var och klippte mig efter skolan idag och gissa vad jag gjorde? Jag klippte LUGG! Jag har aldrig haft det förut så det känns konstigt och är väldigt ovant. Min såkallade lugg var nästan jämnlång med håret så jag kände att det behövdes göras något. Det kanske kommer en bild imorgon om jag har vant mig haha;)
Lite toning och jag är som en ny människa!


En gammal bild med för lång "lugg".


"HON JOBBAR PÅ SJ"


hahaha fyfan vad jag skrattade när jag såg den här reklamen för någon dag sedan.
Jag och Niklas blev knäpptysta och kollade på varandra innan vi började asgrava!!


UPPMÄRKSAMHET

Godmorgon


Imorse vaknade jag utav att lillen ville ha uppmärksamhet.. Hon gosar och slickar på armen och ansiktet tills man blir förbannad och slänger sig under täcket. Sen inser man att man inte kan andas under täcket och kliver upp istället, då blir hon glad och springer efter in på toaletten och upp i handfatet och skriker tills någon av oss slår på vattenkranen så hon kan dricka vatten där? Eller så slår hon till något med tassen så att det ramlar ner på glvet..

Vi har appataturm idag och jag sitter här och funderar om jag ska orka slänga på lite mascara så att jag ser lite vaken ut? Jag kom just på -det är ju FREDAG! NU blev jag lite piggare;)


*

Jag har ont i fötterna och skulle döda för en fotmassage.. Nu har vi denna salongsdag avslutad och jag fick mycket att göra idag, men dagen går snabbare då!
När jag kom hem stod det en supergod pizza på bordet <3
Nu ska jag duscha och plugga.. Ska verkligen försöka och inte stressa upp mig över allt plugg.

och imorgon är det fredag;o Apparatur hela dagen och vi slutar knappast tidigare MEN det är ju fredag och då slutar vi inte senare än klockan 15.

SALONG 29

Finns det något bättre än att vakna innan mobilen ringer? Det betyder väl att man har sovit tillräckligt?

Idag har vi salong och jag kommer förmodligen komma hem lika halvdöd som igår. Vi har blivit lite bortskämda med få dagar i salongen så när vi väl har salongsdagar så känns det skitjobbigt att gå till halv 7.
Jag hoppas jag inte har fått några avbokningar för mitt schema för dagen var toppen, bara sånt jag behöver.

http://publishme.se/1125715/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

bla apparatur står på schemat


SALONG 28

Nu är jag hemma efter en rätt så lugn dag i salongen. Vi har haft det jätte lugnt med behanlingar medans klasen under oss har haft det jätte tufft med behandlingar de dagar dom har varit ute. Vi har iof haft turen att hela klassen har hållt sig frisk och har kunnat vara på skolan.
Nu är det dags för plugg innan det är Efterlyst;)

 


MOVIE


Jag försökte få Lea att räcka ut tungan men hon skrattade bara åt mig! haha sötfia