Körfältsgrillen

Ja jag är hemma reda. Så är jag, alltid hemma skittidigt för jag är tråkig, haha. Vi kom upp till körfältet vid 6 tiden och sen satt vi där tills klockan var runt halv 10 och då hade hela jag frusit fast. Annelis pojkvänn kom och hämtade oss=)
Jag kunde inte gå för att fötterna var så fruktansvärt stela och det är jätte bra när man är så pass förkyld som jag är. Jag försöker verkligen att vara med nu under studentveckan även fast jag är jätte sjuk (jag har fortfarande jätte ont i halsen och snorar som aldrig förr) men jag orkar helt enkelt inte. På förkylningen så har den värsta pollen tiden för mig börjat så jag känner mig bara hängig. Alla andra studenter får fira åt mig också


Imorgon ska jag iväg och jobba från klockan 9. Dom har lite personal så jag har hoppat in nu från förra veckan och jobbat extra och kommer nog jobba fram till onsdag. Nyduschad och ganska varm ska jag krypa ner i sängen med sambon.
Puss&Hej


En jäkla massa studenter var det iallafall
och jag hade ingen kamera med mig så mobilbilder får duga


4 dagar kvar

Jag var tvungen att kliva upp tidigare då en person från hälsocentralen skulle ringa ang mina öronproblem. Jag ska ner på apoteket om ett tag och hämta ut en spray som jag skulle börja använda. Sen så har jag tjorvat ihop dagarna så jag trodde att det var idag jag har tandläkartid men det var tydligen imorgon, så jag hoppas att det går att ordna imorgon med schema osv.
Jag ska jobba från halv 11 idag men ska hinna med lite saker på stan först (på en halvtimma, lycka till!) och efter jobbet så ska jag iväg med Johanna, Anneli och Ida till Körfältet. Det var nästan 900 anmälda (på facebook visserligen) så jag antar att det kommer att vara mycket folk.

Nu ska jag sätta mig ute och få lite färg!


Söndag

Nu är jag hemma i stan igen. Jag har suttit på sjukhuset sen klockan halv 6 med mamma och Lea.
Lea har fått sånna fruktansvärt fula blåsor på kroppen och det har bara kommit mer och mer under dagen så de bestämde sig för att åka in och skulle få stanna över natten. Hoppas att det är något som går bort snabbt!

Just nu sitter jag och äter världens godaste börd (jag är jätte hungrig så det kan vara därför) och håller på att somna i soffan.
Jag försöker få tag på Anneli för vi ska iväg med Johanna och Ida till Körfältet imorgon på "körfältsgrillen", jag hoppas det blir fin väder!
Vi måste ju visa upp mössorna någonting under veckan. Jag jobbar fram till klockan 18 imorgon (tror jag, noll koll på schemat) och då skulle det vara bra väder=)
Puss&Hej

te

Godmorgon

Jag är fortfarande jätte förkyld och börjar bli jäkligt less på det. Imorgon har jag varit
sjuk i en vecka. Jag är fortfarande kvar hos mamma, det är ju morsdag idag=)
men ska åka hem framåt eftermiddagen.
Nu är det dags för en sor mugg med te!


Ost & kex



Barnvaktdelen gick bra. Lea är sjuk så hon vaknade om vart annat hela tiden. Sen på eftermiddagen så skulle jag och niklas bada henne vilket gick jätte bra tills att hon skulle kliva upp ur vattnet. Hon gallskrek till vi hade fått på henne kläderna och sen somnade hon direkt. Stackarn har feber.
Vi har hunnit med att fixa båten idag också så nu väntar vi på att den ska torka innan vi kan sätta ner den i Indalsälven.
Vi skulle egentligen ha grillat men vädret tillät inte det så istället har vi dukat upp med ost och kex=)


Barnvakt

Godmorgon

Mamma och Johannes har åkt iväg till stan en sväng så jag och Niklas är barnvakt.
Vi tog oss en liten promenad och jag tog med mig kameran. Lea somnade på
en gång. När mamma och Johannes kommer tillbaka ska vi åka upp
till Nordeåsen och fixa båten så att vi förhoppningsvis kan få ner
den i Indalsälven snart.






Österåsen


Nu är vi i Österåsen och lillfröken var sjuk när vi kom så jag har inte hunnit smitta henne iallafall



Mamma har gjort räckmackor som vi ska smaska i oss om ett tag
Nu ska jag fortsätta med myset Puss&Hej

pizza


Några bilder från igår=)

Vi åkte iväg och köpte en pizza och den satt bra vill jag säga. Jag var så fruktansvärt hungrig och det fanns inte alls så mycket roligt i kylskåpet.

Efter det åkte jag och bokade färgning/slingor + klippning tills nästa måndag. Jag vågar inte rikigt göra något med håret nu innan studenten, jag är feg.
Sen åkte jag upp på skolan och lämnade in papper om att jag har läst en till extra kurs. Jag tycker skolan kan sköta sånt och inte komma med det några dagar innan studenten. Men jag kunde välja själv att byta ut en kurs där jag har g till hälsopedagogik där jag fick mvg och det är jätte bra, det ser ju bättre ut i betygen=)

Jag behövde inte hoppa in och jobba imorgon så nu sitter jag och funderar över vad jag ska göra i helgen. Jag är ju sjuk och tror inte att jag ska åka till mamma och smitta ner Lea, det är onödigt. Men det är så sjukt trist att bara sitta ner och inte göra någonting.

Åhhh ge mig Augusti och Elisabethskolan nu, jag vill ha det NU. Jag kan hoppa över sommaren och börja på en gång.

Uppdatering
Jag åker hem över helgen endå! Jag blir knäpp utav att sitta hemma i stan när det är skitväder och när jag inte kan träna:/



Godmorgon

Härlig kväll igår=) dock så tappade jag rösten runt 11 tiden och vid 1 låg jag i sängen. Känns underbart att vi får ta på oss mössorna nu och att det är precis en vecka kvar till studenten. Jag längtar så att jag håller på att spricka, jag vill ha studentdagen här nu på en gång.
Jag har drömt helt störda drömmar i natt så det var rätt skönt att vakna upp vid halv 9. Idag låter jag som en, ja jag vet inte men fint låter det inte.

Jag vill börja träna igen men med den här halsen så verkar det inte som att jag får träna på flera veckor. Bilder från igår kommer väl upp senare. Beror på om jag åker hemmåt idag eller inte. Jag ska nog in och jobba imorgon så vi får se om jag hinner hem något.
Puss&Hej

Mössa på

NU har jag stressat sönder mig! Dags att dra
EN GRYM KVÄLL SKA VI HA


Mösspåtagning

Ikväll är det äntligen mösspåtagningsbal! Jag kommer att få sitta med Johanna, Ida och Angelica som tur är. De som jag umgås mest med=) Det är 1 vecka + 1 dag tills själva studenten. Det känns så jäkla overkligt. Dessutom så sätts betygen idag och det känns helt underbart. Jag vet på ett ungefär vad jag kommer att få i alla kurser, det är en som jag inte alls vet men eftersom att jag har gjort allt som man ska göra så tror jag att jag ligger hyfsat till. Dessutom är det ännu en extra kurs som jag har läst. Min andra extra kurs fick jag MVG på utan att jag hade en minsta tanke på att det skulle gå så bra.

Ja nu ska jag göra samma sak som jag gjorde igår. Inget jag kan skriva här av olika anledningar. Back at one a clock då det är dags att göra sig iordning och dra vidare till Johanna. Min hals är inte alls ok men jag ska ta det lungt ikväll så att jag inte blir dyngsjuk (igen) efter kvällen. Jag längtar tills att jag får träna igen


Bjuder på en sommarbild på lillfröken. Här regnar det just nu.


mask

Halsen är inte så mycket bättre, tyvär men jag har klunkat några liter vatten idag så jag hoppas att jag piggnar på tills imorgon.
Anneli kom förbi och hade med sig ansiktmasker, precis vad man behöver när man är sjuk. Jag har gjort portömmning på henne och nu är det the på g:)
Inte så värst rolig uppdatering men det är pågrund utav att jag är sjuk och gör ingenting om dagarna.

pip

Hjälp, jag får bara fram ett litet pip när jag pratar och kan knappt svälja. Jag tror det är något annat än vanlig förkylning.. För de som känner mig vet att det är katastrof om jag inte kan prata!
Det är mösspåtagning imorgon och jag kan inte prata & svälja, det är ju bra.

Jag går och gräver ner mig tills imorgon. Puss&Hej

Weeds


Nu har jag kollat klart på en hel säsong. Jag får börja på en ny serie imorgon
Dagen är nästan slut och febern har gått ner lite. Jag har ätit och svept vatten hela dagen med förhoppningar om att jag ska bli frisk. Jag antar att morgondagen kommer att vara lika rolig.


sjukling

Igår kväll så kunde jag inte somna för att jag hade så mycket värk i kroppen och då bestämde jag mig för att skippa IKEA också. Så jäkla trist men jag skulle nog inte klara av en hel dag nere i Sundsvall. Niklas kom och gav mig alvedon direkt när jag vaknade så jag tog mig ur sängen så febern har gått ner en aning men halsen, fyyy. Jag kan knappt prata. Just nu sitter jag och dricker varm oboy och hoppas på bättre tider ungefär. Såklart är solen framme också, varför kunde det inte vara skitväder idag som det har varit alla andra dagar.

Okej nog med gnäll, nu ska jag lägga mig igen
Puss&Hej