TRÄNING

Mina armar skakar!
Jag cyklade iväg på gymmet och sprang på löpbandet en stund (ajabaja, har fått order om att inte löpa där pga mina knän! men inget annat var ledigt) och sen körde jag bodypump.
Det ställde sig en gubbe/man!? i 40 års åldern brevid mig och jag lastade på rejält för att inte vara sämre. HERREGUD han var ju en riktig klenis. En såndär som väntar tills alla har gjort allt och kör bara den sista med de lättaste vikterna, alltså om alla skulle göra ex 20 armhävningar så gjorde han 1..

Jag hade iallfall på lite för mycket för att visa att jag var sjukt stark i jämförelse med honom (jag sneglade åt andra sidan och såg en riktig biff människa så jag var tvungen att köra på lite) och eftersom att jag inte fick någon träningsvärk sist fastän jag ökade vikt så tog jag något mer därför också. Nu kan jag inte lyfta armarna. Om jag inte har ont i morgon så måste jag ju göra fel på övningarna haha.
Det var lite sämre pass än vad det på tisdagar brukar vara. Man får ju sina favorit ledare som kör bra låtar osv, hon idag var tyvär inte en sån men dock inte lika dålig som spinningpasset jag var på. Men trött blev jag ju iallfall.

Nu ska jag duscha och lusläsa böckerna resten av kvällen.
Föresten, kul att se att jag har fått ännu fler dagliga besökare här:) 

HALLON


MMMUUUUMS pannkaka med pappas hallonsylt.
Igår åt jag en kopp med fil och hallon (typ halva glaset med hallon).


FÖRSENINGAR

Vilket kaos det var imorse. Varken blåa eller gröna linjerna gick imorse pga strömavbrott. Från klockan 4 imorse och 7 timmar framåt stod allt stilla och jag var sådär lagomt less när jag blev slussad hit coh dit imorse när jag skulle till skolan. Jag har varit över halva Stockholm på 1 & 1/2 timma känns det som. Det var ju inte heller bara jag som var sen till skola/jobb idag, fan halva Stockholms befolkning stod och skrek på tunnelbanevärdarna. Ibland kan människor vara riktigt otrevliga. Visst jag var skitförbannad för att jag inte kom iväg men det är ju inte deras fel att det är strömavbrott? 

Så idag tog det 1 & 1/2 timma för mig att ta mig till skolan men jag var inte den enda iallafall. När det blir kaos så blir det sånt jäkla kaos här nere och när det flyter på så funkar det jätte bra med tider osv. Men jag längtar inte tills i vinter med tanke på hur det var här förra året. Förhoppningsvis så är dom mer förberedda. Igår var det förseningar både till och från skolan, visserligen inte som idag med endå.. Jag har otur.

Idag har vi vaxat axill och bikini och fyyyyy vad ont det gjorde i armhålorna!! Men det blir sånt bra resultat och snabbt går det. Själva rycket är ingen fara utan det var när man skulle pilla upp själva kanten på vaxkakan som gjorde så förbannat ont (vi prövade ett annat vax idag, man lägger på vaxet som stelnar och sedan drar du av hela vaxkakan).
Vi får ju vaxa oss hur mycket vi vill utan att betala;) Så efter skolan så kommer kroppen inte att kunna få ut något mer hår haha.

Nu ska jag göra käk, PLUGGA som ett as inför imorgon, förhoppningsvis hinna med en springtur och sen plugga ännu mera. Så hej på ett tag!


En springtur i solen JATACK


VAX

Torsdag morgon och idag ska vi vaxa BIKINI och AXILL! och fy vad ont det kommer att göra! Men ska man vara fin.. Ja ni vet ju hur den ramsan går.
Det är tur det går snabbt. Synd nog så kommer vi inte att använda kasetter den här gången heller (vi gjorde det på gymnasiet och det kändes så mycket mindre tycker jag) utan vi ska använda det vi använde sist.

Igår låg jag och pluggade i flera timmar och skulle behöva så många mer timmar. Nu fokuserar jag på sånt som jag vet kommer att komma på provet för jag kommer helt enkelt inte att lära mig allt den här gången pga av tiden.
Men ikväll ska jag dyka ner i böckerna i yttligare 3-4 timmar och hoppas på att jag lär mig något mer.
Dags att kila iväg.


Jag är ganska tråkig och lägger aldrig upp bilder på mig själv men anledningen är att jag ser lika dan ut varje dag. Med uppsatt hår, tråkigt smink eller inget alls, och tråkiga kläder.
Mitt hår kommer iof älska mig efter det här året då det har varit i en tofs hela året utan att bli utsatt för hårtork, spray osv haha.
Så sånna här tråkiga frisyrer har jag varje dag.. Jag har dålig fantasi, jag vet!


FOTOGRAFISKT MINNE?

Vart är mitt fotografiska minne?
Det här provet har jag tränat minst till då det har varit så himla mycket annat. Jag blir stressad så fort jag kollar på klockan och inser hur mycket jag har kvar att få in i hjärnan. Dom sakerna som jag vet att kommer att komma på provet måste jag verkligen kunna då det är den största delen..

Så nu har jag haft några minuters paus så nu ska jag fortsätta fram tills att det är sovdags.
Tur för mig att avsnitt 3 av one tree hill inte har kommit för då hade jag suttit klistrad! Det borde dock ha kommit, men jag ska inte kolla något mer för då kommer jag förmodligen att hitta det avsnittet.


EN DAG

Imorse fick vi börja med en minnesstund.. Alla har förmodligen läst om vad som hände i Göteborg, den tjejen gick på Elisabethskolan där. Det är så sjukt att man inte ska kunna gå hem utan att vara rädd! Det står något på första sidan var och varannan dag om någon som har försvunnit och det är så tragiskt. Varför ska man inte kunna känna sig trygg i sitt eget land?
Under det här året som vi går tillsammans så blir vi så oerhört tajta. Vi springer omkring halvnakna, vaxar varandras bixini, alla ser varandra osminkade och klämmer pormaskar, fötter, händer och kropp blir knådad. Jag tycker så himla synd om hennes klasskamrater och framförallt hennes familj.
Smärtan utav att minsta någon ska ingen behöva uppleva, tyvär så är det många som får det.

Provet gick iallafall bra! Våran lärare tog med oss ut idag istället för att ha pedikyr, jag tror alla behövde få rensa tankarna. Vi gick runt söder i nästan en timma och svarade på lite olika frågor. Jag måste bara skirva det - Lärarna på Elisabethskolan är guld värda! Alla borde få ha lärare som dom!



Efter lunch gick vi igenom olika borrar


Såfort Lena släpper oss ur sikte så kör vi igenom lite på oss själva också haha



Idag skulle vi glamorlacka och vi fick inte välja lack själva haha
Lena ville att det skulle bli lite crazy;)







Frida fick till astuffa naglar på mig;)



Nästan allas fötter kom med på bild;)


PRESS

Godmorgon
Inatt har det varit jobbigt. Jag har vaknat minst 7gånger och halvsovandes har jag klivit upp och trott att jag har försovit mig och ställt om klockan flera gånger. Jag vaknar alltid flera gånger och tror att jag har försvot mig när jag är stressad. Visst det är mycket att göra men jag känner mig inte stressad. Just igår kväll när inte det sista gick in i huvudet så kände jag mig stressad men i övrigt så tycker jag att det går rätt bra.
Jag blir väldigt lätt stressad och det är riktigt jobbigt.
För ett och 1/2 år sedan när jag höll på med körkortet, hade alldeles för många kurser i skolan samtidigt och hade det allmänt jobbigt så vaknade jag en morgon och tog mig inte upp ur sängen, jag bara grät men viste samtidgt inte över vad?

Egentligen så har jag inget att vara stressad över, allt går ju bra? Skärpning Sara!

Jag ska läsa det jag inte fick in i går på tunnelbanan och sen får vi se om provet är lätt eller inte. Jag får helt enkelt inte ha för hög press på mig, man behöver inte ha MVG i allt utan det räcker med ett G/VG.

SLUTKÖRD

Åh mina ögon är så sjukt tunga just nu.. Jag har pluggat lite men har ångest över att jag inte har fått in mer. Jag har bara pluggat för det vi har imorgon då jag inte får in något av det andra. Det är så jobbigt när man har gått en dag och blivit fullmatad av information om produkter osv.

Jag håller på att tvättar för fullt (jag hade tydligen tid igår och inte idag men det finns en extra maskin som man får använda när man inte har någon bokad tid) men när man bara har en maskin så tar det evigheter. Jag har iallafall laddat ner gossipgirl så jag ska tvätta klart och plugga lite mer innan jag kan lägga mig ner i soffan och kolla på ett avsnitt:) Så går det som det går imorgon helt enkelt!

BEHANDLIGAR

Nu när vi har gjort vissa moment och satt ihop dem så tänkte jag börja göra behandligar hemma. Jag har köpt hem en massa material så att jag kan göra en del saker hemma.
Först kände jag att jag absolut inte kunde ta betalt och ville göra det gratis eftersom att jag är ju endå inte färdigutbildad förens i Juni.

MEN efter att våran lärare sa att vi måste faktiskt ta betalt då vi
1. Jag betalar 85 000 för min utbildning
2. Gå i skola utan någon som helst inkomst under ett år och har samma levnadskonstnader som alla andra, det kostar en massa pengar.
3. Jag betalar materialet som går åt under en behandlig
Det kändes mycket bättre när hon tog upp alla dessa exempel!

Så nu tänkter jag börja med
Frans & Brynfärg samt formning 150:-
Fotvård 250:-
Manikyr 200:-
Dom priserna ligger mer än under halva priset än ute på en vanlig salong.



Det här är saker som jag känner mig säker på! Jag har önskat mig en massagebänk i Julklapp så om jag får en sån så kan jag göra flera behandligar + att det blir mycket smidigare. Så om jag får en så tänkte jag göra bla vaxning, ansiktsbehandlig (om jag har ekonomin för att köpa in allt), helkropps massage.
Nu måste man ju sitta på en stol när man får fotvård och det är ju inte lika skönt som att sitta i en massagebänk..

Nu ska jag fortsätta tvätta och plugga som en gud! Jag har ett pedikyrprov imorgon och ett Anatomiprov på Fredag!


MD DAG 2

Idag har vi haft en toppen dag på Dermarome!

Vi började med en super frukost. Alltså tänk om man kunde ha det så här
uppdukat med frukter osv på morgonen, vilken lyx.



Vi gjorde (efter en massa olika rengöringar och andra produkter) en AHA pensling.
Här gör Camilla på mig.


Efter det lade vi en mask från MD.
Det här var första gången jag lade en gummimask
och fasen vad kul det var. Det blev däremot inte så snyggt haha


Notera att vi INTE behöver ha salongskläder på Dermarome, ganska skönt;)


TISDAG

Uppe med tuppen och sådär lagomt trött fastän jag har sovit i 10 timmar;o Tänk om man kunde få vakna utvilad varje dag eller om man slapp ha mobilen som tjuter varje gång man ska upp?

Idag är vi ju på Dermarome igen. Vi ska ha mer produkt info på morgonen och sen ska vi arbeta praktiskt:) Det är verkligen lyx för oss att vara här, vi blir så omplysslade.
Ikväll hade jag egentligen velat gå på Bodypump men tvättstugan står på schemat och jag har ingen lust att missa den tiden.
Nej nu ska jag åka iväg och äta frukost!

KLART SÄMSTA

Jag har varit på det kanske sämsta spinningpasset någonsin och då har jag endå varit på förbannat många pass. Det som förstörde passet var MUSIKEN, jag kan ju berätta att den inte var från 2000-talet iallafall. Det var musik som - humhum hummla !? wtf?.
Det ska vara drag i musiken, nästan så att man vill hoppa av och bara dansa, typ som krogmusik så att man blir helt galen.

När jag cyklade iväg var det 9 gradet och sol. När jag cyklade hem hade solen gått ner och temperaturen hade gått ner något, BRRR. Då önskade jag i några minuter att jag hade en bil ståendes på parkeringen istället för en cykel.
På tal om bil så kommer väl jag ha glömt bort hur man kör när jag har gått klart eftersom att jag inte kör något här nere. Min prövotid går ut den 4 é Juni och då kommer jag förmodligen inte ha kört så många kilometrar på ett helt år.. Undra hur det går? haha

Nu ska jag äta nybakat bröd och plugga i en timma, inte mindre och inte mer.

EFFEKTIV

När jag kom hem så gick jag iväg på hälsocentralen då jag fortfarande är förbannad för det som hände i Fredags. När jag kommer dit så säger dom att dom stänger klockan 16 och jag kom dit 3 minuter över.. Inte alls otur! Jag kollade dessutom deras öppentiden när jag satt på tunnelbanan så att jag inte skulle gå dit i onödan och där stod det 17!? Menmen, på fredag så slutar jag tidigare så jag får passa på att gå dit då.

Jag har varit väldigt effektiv sen jag kom hem. Jag gjorde iordning middagen, korvstroganoff, och slängde ihop ett bröd som står i ugnen just nu.
Jag tänkte jag skulle sätta mig och plugga nu tills brödet är klart och tills maten har fått komma ner i magen innan jag tar en springtur, eller eventuellt går på spinning (är mer sugen på det sistnämda).

Ja, plugga var det!


MD

Nu är jag hemma igen efter en heldag på Dermarome. Det har varit jätte kul att få höra lite om MD då jag knappt har lärt mig något om det. Hon som pratade för märket hade dessutom haft jätte mycket akne besvär/akne ärr innan hon läste till hudterapeut och började med MD och jag lovar, hon såg ut som en porslinsdocka i ansiktet nu.
Vi fick med oss en rengöring hem och jag ska ge min till Niklas och köpa resten av serien till honom! Jag ska iallafall övertala honom:)


ÄNNU EN MÅNDAG

Godmorgon
Då var det en nyvecka igen! Vi ska ju vara på Dermarome nu i två dagar där vi blir bortskämda:) Jag, Camilla och Agnes ska åka dit lite tidigare och äta frukost, det är lyx.

Förövrigt så ser det förjävligt ut i mitt kök, jag skulle baka igår kväll men det gick inte så bra.. Det är inte fint iallafall. Blä! Gud så skönt det skulle vara med en städerska!?

Nu måste jag göra mig iordning och kila iväg till frukostbordet:)
Ha en bra dag!