EGOBOOST


När jag har pussat sönder Niklas ska jag faktiskt lägga mig och läsa! Jag tänkte ge den här tidningen en chans.


ROSA


Åh vad fint det var när jag kom hem. Jag älskar dessa rosa träd!! Det fick bli ett kort från fönstret då jag faktiskt inte orkade gå ut och fota (därav det dåliga kortet).
Jag hoppas på fint väder imorgon så kanske jag bjuder på lite kort här:)


HEMMA


Gud så skönt det var att få komma hem och krama om Niklas och mysa ner sig i soffan med supergod mat:)


FINA BRUDAR

Jag satt och kollade igenom min "student" kamera som jag brukar ha med mig de gånger man inte ska ha med sig systemkameran. Det togs lite bilder förra fredagen när jag var ute med mina fina tjejer.



<3

Någonstans påväg till solo?

haha och den härligaste bilden:D


HEJ STOCKHOLM


Hejdå Östersund!


LITE FOTON

Det har blivit väldigt lite kort tagna under den här veckan (förutom på lea då) men det här är faktiskt några jag tog här om dagen haha. Lite sådär halvdåliga som knappt fick någon fokus, men det bjuder jag på:) Det är så trist när det inte kommer några bilder alls här!




Här springer glada kossor ut på sommarbete


CIDESCO

Efter att jag hade suttit ute en stund och försökt plugga så gick jag in och lade mig på soffan för att "vila", jo tjena.. Jag sov i över 2 timmar.
När jag vaknade däremot så satte jag mig och skrev klart alla frågor från anatomin på cidesco. Jag har skrivit om alla frågor till en egen text för att jag lättare ska lära mig de. Resten hoppas jag att jag kan!

Imorgon åker jag hem till sommaren och min kära sambo igen:) Niklas skickade ett mms i Söndags på gröna träd och fina blommor.
Vi kommer inte att åka upp något mer till Östersund eftersom att vi bara har ynka 7 veckor kvar där nere innan det är dags för en flytt. Mamma och Lea kommer ner veckan efter att jag har fyllt år så jag känner inget större behov av att komma hem faktiskt.
Jag vill bara köra de igenom de här veckorna så att examen och flyttdagen kommer!
Nej nu ska jag fortsätta umgås:)


Efter en långpromenad med mamma så har jag...

img_9808 (MMS)

Efter en långpromenad med mamma så har jag bosatt mig ute med plugg! Jag tänkte ta tag i lite apparatur eftersom att min epileringspapper är spårlöst försvunna! (provet är på onsdag..)


VÄSTERNORRLAND

Nu är vi hemma i Österåsen igen efter 2 lååånga dagar:) Vi åkte iväg igår till Sundsvall vid 8 tiden och började med ikea innan jag skulle iväg och träffa en kvinna. På eftermiddagen åkte vi vidare mot Örnsköldsvik och Domsjö till min moster och där sov vi över. Idag vid 15 var jag iväg och träffade nästa person och blev verkligen positivt överraskad:) Jag är verkligen helnöjd!!

Jag är iallafall jätte trött efter allt bilåkande så jag ska hoppa in i duschen innan det är dags för sängen!

När vi kom till barnavdelningen sprang Lea och gämtade ett jätte stort godedjur och lade sig i en av sängarna och sen vägrade hon gå därifrån haha


TOKER

Mötet på banken gick snabbt så jag kunde kila hem redan efter 45 minuter. Jag tog en alvedon precis innan jag gick in så just nu känns livet på topp igen, har dock ont i magen fortfarande och kan knappt äta MEN vad gör det när jag slipper ligga på toalettgolvet och kräkas. Jag skrev till och med ett sms till Niklas igår när jag hade som värst med kramper att jag inte orkade leva längre?
Jag kan faktiskt jämföra det med magsjukan/matförgiftningen jag åkte på när vi var i Gambia, ush fy och blä! Men nu är det som sagt över.

Hjärtat åkte hem till Stockholm i söndags och jag åker på lördag. Det har gått så jäkla fort.. Imorgon åker jag och mamma till Sundsvall och sedan vidare till Örnsköldsvik:)


Vilken trollunge till lillasyster jag har. Hon är precis som en spegel - hon härmar allt man gör. 
Hon är också sådär fjantigt rädd för vissa saker (förut var det blommor med långa blad). Hon hade fått ett påskägg av sin farmor med bla en liten söt kyckling i som hon tyckte var skitäcklig. Jag gav henne ägget när kycklingen låg i och när hon fick upp ägget så skrek hon rakt ut och kastade ägget rakt upp i luften och sprang iväg hahaha. Jag försökte lura henne idag också att öppna det så jag kunde filma men icke, hon viste att det låg i - "Nejje, piiippp piip" (fågel ljud)


MAGSJUKA/FEBER

somsagt jag och lars låg med magkramper och kräktes hela dagen igår.. Idag mår magen lite bättre men jag har fått feber istället, men hellre det än magsjuka.
Nu ska jag åka iväg och hämta pappas bil och åka in till stan. Jag måste in på banken nu och sen ska jag åka raka spåret hem och sova!
Hoppas ni andra är friska och har haft en bra påskhelg

Jag och lillebror ligger på varsin våning ...

Jag och lillebror ligger på varsin våning och spyr.. När jag var hemma i julas låg vi också och kräktes en hel dag. Vilken härlig dag!


UNDERBARA VÄDER



I fredags var jag ju ut med Ida och Johanna + att vi mötte upp Hanna senare:) Jätte kul att få komma ut och träffa folk! Bilderna därifrån ligger på en annan kamera och jag har tyvär ingen kabel med mig.


 Igår åkte jag och lillebror ner till stugan där resten av familjen Larsson + pappa var. Det var kanonväder så vi låg på verandan hela eftermiddagen tills det var dags för middag hemma i huset. Barnen + 3 vuxna hoppade i Hårkan!! och även fast det var galet varmt i luften så kan jag lova att det inte riktigt var lika varmt i Hårkan, galningar.

Idag har det varit supervarmt och klarblå himel så jag och mamma har suttit ute hela förmiddagen och solat. Nu på eftermiddagen tog jag en springtur med Lars. Han tar ett steg medans jag tar 3 så ni kan ju tänka er hur mycket jag fick kämpa + att vi sprang där det enbart var uppför.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar grillen:)

om vädret fortsätter så här så kommer inte jag att skriva så många inlägg under det här lovet, bara så att ni vet:)


UTGÅNG

Det gick jätte bra att köra upp igår, vi kom fram vid 18 tiden någongång. Väl hemma åkte vi och hämtade Lea hos hennes farmor och farfar och sen åkte vi till mamma och kollade på Lotta (Jag laddade ner en hel Astrid Lindgren box till henne sist jag var hem).
Vid halv 12 åkte jag och hämtade upp lillebror och hans kompisar som hade varit ute och paddlat kanot och jagat bäver (i bäckmörker?) och sen somnade jag.

Ikväll blir det utgång med mina fina tjejer;) som jag har längtat!! Det ska bli kul att äntligen få gå ut och träffa folk.
Så här blir det inte så bra uppdatering eller några bilder men jag antar att alla andra också är mitt uppe i påskfirande med familj och vänner:)
Ha en härlig påsk allihopa

När Niklas kom hem vi 11 och insåg att tåg...

img_5613 (MMS)

När Niklas kom hem vi 11 och insåg att tåget gick kl 16 blev han less. Så vi slängde tåg biljetterna och tog bilen! Så vi är hemma om några timmar:)