GUMMIBOLL?

Alltå HERREGUD vad var det jag såg när jag var på passet?

Det kommer in en kort tjej på ca 20 år i flipflop (?), urringad tröja som hon har knytit så magen syns, tajta och slimmade trekvartsbyxor och lika mycket brunpuder som en vanlig svensson har på ett år.
Hon hoppar omkring som en jävla gummiboll under uppvärmningen och tror vi är på ett yoga pass då hon visar hur förbannat vig och överrörlig hon är. När passet väl drar igång så lastar hon på överdrivet mycket och gör övningarna helt tvärtemot och slutar dessutom efter ca 2 rep.

Sen under resten av passet så gör hon inga övningar utan hon ligger ner, böjer sig onaturligt mycket åt sidan och ja stretchar helt enkelt men lite väl överdrivet.
Instruktören kunde knappt hålla sig för skratt dom första 10 minuterna men på slutet så gick hon och ställde sig framför henne för att hon skulle göra övningarna men icke, hon brydde sig inte utan ville fortsätta och se snygg? ut.
På slutet när vi övriga är helt slut och ska stretcha så ligger hon ner på golvet och juckar upp med höfterna!!!
Det var nästan lite pinsamt att kolla på vad hon höll på med. Hon tyckte säkert att hon var så sjukt snygg men hon såg bara pinsam ut.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahahaha

2010-11-24 @ 11:06:03
URL: http://hannasdag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback