BILDBOMB

Hela 2år

haha

Lea i Lars XL present

Lars present från mig och Niklas

och Leas present från oss 3

Lilla hittekatten som mamma tog hand om

 

Igår kväll åkte vi till Hanna och Joel och kikade på film & gosade med deras söta kattungar, sen vidare till Fjäl där vi sov över. Idag käkade vi lunch där och sen rörde vi oss mot Östersund för att handla lite blommor (fönstrerna ser ju lite roligare ut nu) mm.

Vi åkte mot övik vid 14 tiden och var hemma strax innan 17. Vi packade in allt kött som vi hade med oss från m&j så nu är frysen proppfull! Vi köpte upp så vi har för ett helt år, vi har en fullstor frys och den är full.

Jag åkte ut till Domsjö en snabbis när vi hade packat ur allt och sen var det meningen att vi skulle iväg och hämta lite ljung som jag kunde plantera på balkongen meeen jag har ju såklart slängt alla utekrukor (om det är någon som är bra på att rensa vid flytt så är det jag och jag har ju faktiskt flyttat typ 7 ggr under 5 år med niklas så ni kan ju gissa hur mycket som hamnar i soporna, även sånt som man borde behålla) och det fanns ingen butik med sådant som hade öppet vi 18 tiden en söndag.. Det får bli en annan dag helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback